Închide meniul

Aguilas Doradas a jucat în șapte și a rezistat 57 de minute. Gazdele au terminat în șase, după o accidentare

Reclamă

Cătălin Oprișan Publicat: 12 aprilie 2021, 9:24

Aguilas Doradas a jucat în șapte și a rezistat 57 de minute. Gazdele au terminat în șase, după o accidentare

Profimediaimages

Înainte de această etapă, ”vulturii” puteau aduna 11 băieți

După ce lotul a fost lovid de COVID-19, cei de la Aguilas Doradas au cerut amânarea partidei cu Boyaca Chico, din prima ligă columbiană de fotbal. Cum rugămintea le-a fost refuzată, doar șapte jucători au putut intra pe gazon pe stadionul ”Alberto Grisales”. Cei din Rionegro au apărut cu pancarte pe care se putea citi ”Joc curat” și ”Viața înainte de toate” și meciul a început.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portarul Bejarano a fost eroul întâlnirii. Gazdele au rezistat 57 de minute fără a primi gol. N-au trecut de mijlocul terenului, ci s-au limitat doar la a trage de la distanță. S-a intrat cu 0-0 la pauză, însă era clar că ”vulturii” sunt terminați din punct de vedere fizic. Oaspeții aveau să puncteze prin Plazas (57), Diego Echeverry (69) și Balanta (77). 

Cu 10 minute înainte de final, Giovanny Martinez, care a alergat enorm, a simțit o înțepătură. S-a retras, dar, pentru că nu avea cine să-l înlocuiască, gazdele au continuat în doar șase jucători de câmp. Din păcate pentru ei, băieții de la Aguilas nu stau prea bine în campionat, având doar 14 puncte din 17 partide disputate. 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek Vezi toate știrile
Citește și