Închide meniul

”Am stat cu pistolul la cap 10 minute, în fața fiicei mele de patru ani. A văzut totul! A rămas cu traume!”

Reclamă

Cătălin Oprișan Publicat: 16 martie 2021, 13:00

”Am stat cu pistolul la cap 10 minute, în fața fiicei mele de patru ani. A văzut totul! A rămas cu traume!”

Profimediaimages

Florent Balmont a trecut printr-o dramă nespusă până acum, în 2008

Atacul asupra casei lui Di Maria, dar și forțarea domiciliului tatălui lui Marquinhos au readus în atenția tuturor problemele cu care se confruntă jucătorii de fotbal și familiile lor. A fost momentul în care Florent Balmont, pe atunci jucător la Lille, și-a adus aminte de drama petrecută în 2008, pe descrisă în ”Le Parisien”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Dormeam acasă, pentru că aveam meci a doua zi, pe propriul stadion. Era ora 5 dimineața. Trei persoane au intrat pe ușă, au urlat că au venit să caute cheile de la mașina mea, care se afla în spatele casei. Mi-au aruncat soția la podea. Preț de 10 minute, am stat cu un pistol la tâmplă. Cea mică avea patru ani. S-a trezit, dar n-a avut curaj să coboare. De acolo, de sus, din capul scărilor, se uita la noi. Da, toate cele 10 minute!!!”, a povestit Balmont, care a adunat 500 de partide în Ligue 1 la Lyon, Toulouse, Lille ori Dijon. 

Soții Balmont au reușit să treacă peste dramă, cea mică, nu! ”Eu și soția ne-am impus acest lucru. Dar fetița a rămas cu traume mai mulți ani. Îi era frică să adoarmă, nu se putea culca singură. O perioadă bună a dormit cu soția, cu lumina aprinsă!”. Din acel moment, viața i s-a schimbat: ”Clubul ne-a pus agenți de pază, de la opt seara, la șase dimineața. Pe toată această perioadă, am dormit în aceeași cameră eu, soția, fiica de patru ani și cea mică, de numai 11 luni. Sunt vremuri de care nu mai vreau să-mi aduc aminte”, a încheiat el. 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și