Închide meniul

Antrenorul lui Schalke a fost dat afară pentru că nu ”potrivea” jucătorii: ”Habar nu avea cum ne cheamă!”

Cătălin Oprișan Publicat: 1 martie 2021, 11:52

Antrenorul lui Schalke a fost dat afară pentru că nu ”potrivea” jucătorii: ”Habar nu avea cum ne cheamă!”

Profimediaimages

Gross a mai pregătit, printre alte echipe, pe Grasshopper, Tottenham, Stuttgart, Basel ori Young Boys

  • A fost numit pe 27 decembrie 2020
  • Era al patrulea antrenor din acest sezon

N-ar fi prima oară când jucătorii provoacă demisia unui antrenor. Numai că atunci când Sead Kolasinac, Shkodran Mustafi și Klaas-Jan Huntelaar, liderii vestiarului lui Schalke 04 au intrat în biroul președintelui pentru a cere capul tehnicianului Christian Gross, acesta a crezut că nu aude bine. ”Nu potrivește niciun nume! Can Bozdogan este Kaan Eddogan. Pe Alessandro Schopf îl strigă Massimo Schupp. Asta și la antrenamente, și la conferințele de presă. De asemenea, deși vorbește fluent germană, franceză și engleză, nu nimerește nimic! Nimic! Îi ceartă în engleză pe francofoni, cu englezii dialoghează în franceză, iar în germană cu toți cei care nu stăpânesc această limbă. Nu știm dacă o face intenționat, dar vă rog să luați măsuri!”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu câteva zile înainte, presa germană din patria lui Goethe scrisese că la Schalke 04, a treia echipă ca bani din Bundesliga, e un fel de Turn Babel. Imediat, clubul venise cu o dezmințire. Dar, după meciul cu Stuttgart, pierdut cu 5-1, și după ”vizita” jucătorilor, Gross a fost demis. Actualmente, Schalke este cea mai slabă echipă din campionatul german al ultimilor 50 de ani, cu doar nouă puncte adunate în 23 de etape. Conform celor de la ”Deloitte”, clubul este al treilea din Bundelsiga ca potență financiară, și al 15-lea din lume, cu încasări de 324 de milioane de euro în sezonul 2018-2109. 

După demiterea lui Gross, a directorului sportiv, a delegatului echipei și a preparatorului fizic, gruparea a devenit unică în istoria fotbalului german de primă divizie: a ajuns la patru antrenori schimbați înainte de terminarea unui sezon! Gross fusese numit în ultimele zile ale lui decembrie, anul trecut. Confrom specialiștilor, Schalke are o datorie de 200.000.000 de euro. 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Fotbal extern • 24 ian., 22:35
Ce a scris presa din Germania, după ce Andreas Ivan a debutat la 28 de ani în Bundesliga
Andreas Ivan
Fotbal extern • 24 ian., 22:16
Românul Andreas Ivan a debutat la Schalke în meciul cu RB Leipzig!
Frank Lampard a vorbit despre problemele de la Chelsea
Fotbal extern • 23 ian., 18:23
Frank Lampard a fost demis de Everton! Rezultatele modeste din Premier League l-au costat pe fostul mare mijlocaș
Raul Gonzalez, pe banca lui Real Madrid Castilla
La Liga • 29 oct., 11:51
Raul Gonzalez vrea să-i ia locul lui Carlo Ancelotti pe banca lui Real Madrid. Decizia luată de legenda ”galacticilor”
Dan Petrescu, în timpul unui meci al campioanei CFR
Liga 1 • 19 sept., 23:42
Principalul motiv pentru care Neluţu Varga vrea să-l demită pe Dan Petrescu de la CFR Cluj. Ce îi reproşează „Bursucului”