Închide meniul

Anunţul oficial făcut de Juventus despre Cristiano Ronaldo după sezonul ratat de bianconeri

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 martie 2021, 8:31

Anunţul oficial făcut de Juventus despre Cristiano Ronaldo după sezonul ratat de bianconeri

Profimediaimages

Cristiano Ronaldo are contract cu Juventus până în 2022

"Are un contract valabil până la 30 iunie 2022 şi va rămâne. Pentru mine, Cristiano este de neatins", a spus fostul Balon de Aur al lui Juventus. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zvonurile despre plecarea lui Cristiano se înmulţiseră după eliminarea prematură din Champions League, acolo unde Juventus a fost scoasă de Porto, încă din faza optimilor. Atunci, şi scaunul lui Andrea Pirlo părea că e zdruncinat teribil. 

"Pirlo este şi va fi antrenorul echipei Juventus, este sigur dută la sută. Ne-am angajat la un proiect cu Andrea, ştiind că vor exista dificultăţi. Am vrut să facem mai bine decât a ieşit şi nu am reuşit, dar dificultăţile au fost prevăzute. Suntem foarte calmi. Suntem pe calea pe care ne-am dorit-o, pe care vom rămâne. El are totul pentru a deveni un mare antrenor", a precizat fostul internaţional ceh.

Cristiano Ronaldo, apărat de Alvaro Morata

Alvaro Morata a sărit în apărarea lui Cristiano Ronaldo. Atacantul a făcut dezvăluiri din vestiarul echipei, la scurt timp după ce portughezul a fost pus la zid după umilinţele suferite de Juventus.

"Am fost toţi criticaţi, dar niciunul ca Ronaldo. Suntem afectaţi şi cine spune că nu e aşa minte. Ştiu că mă critică lumea şi Cristiano ştie şi el. Oricum, nu trebuie să vă spun cine e el pentru că ştie toată lumea. Vorbim mult despre fotbal. Petrecem mult timp împreună şi discutăm despre diverse subiecte.

Reclamă

Cristiano dă senzaţia că e frustrat pentru că este obişnuit să fie în top. Nu are legătură cu Juventus, se putea întâmpla la orice echipă. E fericit, dar e obişnuit cu victorii şi din acest motiv suferă la fel ca mine", a dezvăluit Morata pentru Gazzetta dello Sport.

Cristiano Ronaldo a marcat 30 de goluri în acest sezon

Peste 100 de milioane de euro i-a plătit Juventus lui Real Madrid în 2018 pentru Cristiano Ronaldo. Ajuns la 36 de ani, el mai are contract cu campioana Italiei până în 2022.

Eliminată din Champions League, Juventus mai are şanse reale doar la câştigarea Cupei Italiei, unde va întâlni Atalanta în ultimul act. Campionatul pare acontat deja de Inter după cei 9 ani consecutivi în care bianconerii au fost campioni. 

Reclamă 4 / 0/3

Chiar şi aşa, cifrele lui Ronaldo rămân la înălţime. Jucătorul cotat la 50 de milioane de euro a marcat 30 de goluri şi a oferit 4 assist-uri, în cele 34 de meciuri adunate în toate competiţiile.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și