Închide meniul

Arena Națională ar putea găzdui un super-duel din "sferturile" Champions League. Ce vedete ar urma să vină la București

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 martie 2021, 14:22

Arena Națională ar putea găzdui un super-duel din "sferturile" Champions League. Ce vedete ar urma să vină la București

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Încă un meci de Champions League la București

Potrivit versiunii columbiene a cotidianului AS, Chelsea nu va putea disputa returul cu Porto pe Stamford Bridge. Marea Britanie a impus restricții dure călătorilor din Portugalia. Sursa citată menționează că una dintre variante este organizarea meciului la București. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este luată în considerare și opțiunea Budapesta. Chelsea ar putea opta însă pentru România. Vedetele lui Tuchel au jucat deja la București în acest sezon de Champions League.

Arena Națională ar putea să găzduiască Chelsea – Porto

Manșa tur dintre Porto și Chelsea se va juca în Portugalia, în perioada 6-7 aprilie. Returul este programat pentru 13-14 aprilie. Meciul are șanse mari să se joace în afara Regatului Unit.

Finala UEFA Champions League ar urma să se dispute pe 29 mai, pe stadionul Ataturk din Istanbul. Ultimul act din stagiunea precedentă a fost programat tot în Turcia, dar pandemia a dat peste cap planurile UEFA. Bayern – PSG 1-0 s-a jucat la Lisabona.

Chelsea și Porto s-au întâlnit de opt ori până acum. Englezii au câștigat cinci partide, iar portughezii și-au adjudecat doar două. O singură dată Chelsea și Porto au terminat la egalitate.

Reclamă

Atletico Madrid – Chelsea 0-1, pe Arena Națională

Bucureștiul a găzduit deja un meci de Champions League în acest sezon. Chelsea și Atletico Madrid au oferit un spectacol de zile mari pe Arena Națională în faza "optimilor". 

Atletico Madrid a fost învinsă pe stadionul pe care a câştigat Europa League, în urmă cu nouă ani. Chelsea s-a impus cu 1-0 la Bucureşti, cu golul superb, din foarfecă, marcat de francezul Olivier Giroud. Englezii s-au mai impus de 13 ori în prima manşă a unei duble din cupele europene. De fiecare dată, au reuşit calificarea.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Arena Națională ar putea găzdui încă un meci din Champions League
  • Ce vedete ar putea să vină la București

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și