Închide meniul

Atacantul renegat de Gigi Becali este aproape de revenirea în Liga 1. Semnează cu un club de tradiție din România

Alexandru Ivan Publicat: 30 ianuarie 2021, 9:53

Atacantul renegat de Gigi Becali este aproape de revenirea în Liga 1. Semnează cu un club de tradiție din România

Hepta

Gigi Becali | patronul lui FCSB

  • Gigi Becali a renunțat la el după 16 meciuri
  • Este aproape să revină în Liga 1

Petre a fost împrumutat de FCSB în Serie B, la Cosenza, la începutul acestui sezon. Presa din Italia notează că agentul acestuia i-a informat deja pe italieni că Petre își dorește să plece. Potrivit consenzachannel, cea mai probabilă destinație a sa este UTA Arad. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Petre, aproape de transferul la UTA Arad 

Italienii s-au angajat să-i plătească 500.000 de euro lui Gigi Becali pentru un transfer definitiv al românului. Cu toate acestea, Cosenza este dispusă să încheie conturile cu fostul jucător de la FCSB încă din această iarnă. 

Adrian Petre a crescut în loturile de juniori de la UTA Arad. De altfel, cea mai bună perioadă din cariera sa a cunoscut-o în componența arădenilor.  

Reclamă

El a strâns 41 de apariții pentru UTA și a înregistrat 31 de goluri și două pase decisive pentru “Bătrâna Doamnă”. Evoluțiile sale bune de la UTA i-au adus un transfer la Esbjerg, pentru 500.000 euro. 

Adrian Petre a dezamăgit la FCSB 

FCSB îl transfera în urmă cu un an pe atacantul de 22 de ani, însă Petre nu s-a impus în echipa lui Gigi Becali. El a strâns doar 16 meciuri pentru “roș-albaștrii”, perioadă în care a marcat de trei ori și a oferit un assist. Cu toate acestea, Petre a declarat că nu regretă transferul la FCSB.

Reclamă

El a sperat să-și reintre în formă la Consenza, însă nu a reușit să se impună nici în Serie B. Adrian Petre a bifat doar nouă apariții pentru italieni, fără să reușească să înscrie vreun gol. În prezent, acesta este cotat la 800.000 euro.  

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
UTA va face apel după decizia drastică a Comisiei de Disciplină
Liga 1 • 27 mart., 19:50
UTA va face apel după decizia drastică a Comisiei de Disciplină! Oficialii, atac dur la adresa suporterilor
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”