Închide meniul

Barcelona, sfătuită să plătească oricât e nevoie pentru Neymar. "Aș vinde Costa Brava pentru a-l aduce!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 mai 2020, 12:27

Barcelona, sfătuită să plătească oricât e nevoie pentru Neymar. "Aș vinde Costa Brava pentru a-l aduce!"

Profimediaimages

Neymar, dorit cu orice preț de Barcelona

  • Neymar își dorește să revină pe Camp Nou
  • Între 2013 și 2017 a cucerit 8 trofee cu Barcelona
  • Brazilianul își dorește un salariu uriaș

Starul brazilian poate fi luat de la PSG pentru aproximativ 180 de milioane de euro. Salariul cerut de acesta este pe măsură. Neymar i-a anunțat pe impresari că își dorește să primească, anual, 70 de milioane de euro!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bernd Schuster își dorește ca Neymar să revină la Barcelona

Schuster a jucat opt ani pe Camp Nou, perioadă în care a ridicat șase trofee. Cel care a evoluat și pentru rivalele din Madrid, Real și Atletico, este convins că Neymar merită orice sacrificii de ordin financiar.

"Aș vinde Costa Brava pentru a-l aduce pe Neymar. Barcelona are nevoie de el. Lautaro Martinez este bun, s-ar putea adapta, dar cred că Barcelona a 'șchiopătat' după plecarea lui Neymar și Iniesta. Îi lipsește un jucător care driblează și care se descurcă excelent din postura de unu contra unu", a declarat Bernd Shuster pentru 'El Transistor', citat de El Mundo Deportivo

Reclamă

Pus să aleagă între Mbappe și Neymar, fostul antrenor al Realului nu a stat pe gânduri.

"Mbappe încă nu a atins nivelul lui Neymar. Niciodată nu am mai văzut o tripletă de genul MSN (Messi-Suarez-Neymar), care să se potrivească atât de bine. Totuși, Mbappe are un viitor strălucitor în față", a mai spus Schuster.

Reclamă

Neymar a împlinit 28 de ani în luna februarie și tocmai a devenit campion cu PSG. În cele patru sezoane petrecute la Barcelona a câștigat de două ori titlul și ediția din 2015 a UEFA Champions League. A înscrist 68 de goluri în La Liga!

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Familia lui Neymar i-ar fi plătit cauțiunea lui Dani Alves
Fotbal extern • 20 mart., 18:30
Familia lui Neymar i-ar fi plătit cauțiunea lui Dani Alves! 1 milion de euro pentru a-l elibera pe fostul star de la Barcelona
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
Xavi a venit cu un răspuns acid pentru contestatari, după Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 8:02
Xavi, răspuns acid pentru contestatari după Barcelona – Napoli 3-1: „Ne-au spus că suntem bufonii Ligii! Acum, ce facem?”