Închide meniul

Barcelona, victorie la limită cu Athletic Bilbao! Catalanii continuă lupta pentru titlu cu Real Madrid

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 iunie 2020, 21:56

Barcelona, victorie la limită cu Athletic Bilbao! Catalanii continuă lupta pentru titlu cu Real Madrid

Twitter

Lionel Messi, în acțiune în meciul cu Athletic Bilbao

Lionel Messi, Luis Suarez și Ansu Fati au fost cei mai activi oameni ai catalanilor în ofensivă, dar golul a fost reușit de Ivan Rakitic, în minutul 70. Barcelona a acumulat 68 de puncte, trei mai multe decât rivala Real Madrid, care însă va juca miercuri, pe teren propriu, cu Mallorca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a ratat șansa de a marca golul 700 din carieră

Messi a marcat 21 de goluri în acest sezon și este urmat în clasament de Karim Benzema, cu 17 reușite, în timp ce podiumul este completat de Gerard Moreno, de la Villarreal, cu 12 goluri.

De asemenea, Messi se află la 14 lungimi de doborârea recordului lui Pele, acela de a înscrie cele mai multe goluri pentru un singur club. Brazilianul a înscris 643 de goluri pentru Santos, iar Messi are în prezent 629 de goluri pentru Barcelona.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” Vezi toate știrile
Citește și