Închide meniul

Ce aroganță a georgienilor pentru Universitatea Craiova. ”Este o echipă necunoscută”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 august 2020, 6:58

Ce aroganță a georgienilor pentru Universitatea Craiova. ”Este o echipă necunoscută”

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Georgienii nu au auzit de Craiova

"Este o echipă necunoscută și nu am ce să spun acum despre ea. Eram pregătiţi pentru oricare dintre potențialii adversari. Vom studia bine Craiova", a spus Davit Ubilava, citat de site-ul oficial al clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Craiova are în componență jucători care au evoluat pentu România și Albania”

De asemenea, au un portar destul de bun, care a evoluat pentru echipele naţionale de juniori are Italiei", a spus și antrenorul Giorgi Chiabrishvili.

Partida va avea loc pe 27 august, în Georgia, și va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe antenasport.ro. 
 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” Vezi toate știrile
Citește și