Închide meniul

Christophe Galtier a primit întăriri înainte de Olympique Marseille – PSG: „Neymar şi Ramos sunt apţi”. Derby-ul din optimile Cupei Franţei, 22:10, în exclusivitate în AntenaPLAY

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 februarie 2023, 0:12

Christophe Galtier a primit întăriri înainte de Olympique Marseille – PSG: „Neymar şi Ramos sunt apţi. Derby-ul din optimile Cupei Franţei, 22:10, în exclusivitate în AntenaPLAY

Christophe Galtier a primit întăriri înainte de Olympique Marseille – PSG

Christophe Galtier se poate baza pe Neymar / Profimediaimages

Christophe Galtier a primit întăriri înainte de Olympique Marseille – PSG, meciul din optimile Cupei Franţei care este astăzi, de la ora 22:10, în exclusivitate în AntenaPLAY. Neymar şi Sergio Ramos sunt gata să joace în derby-ul începutului de an din Hexagon!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul lui PSG le-a dat vestea fanilor. Chiar dacă Kylian Mbappe este în continuare indisponibil, revenirea lui Neymar este una uriaşă pentru PSG.

Christophe Galtier a primit întăriri înainte de Olympique Marseille – PSG

Renato Sanches nu este în lot pentru deplasarea Marsilia. În schimb, Marco Verratti, Neymar și Sergio Ramos sunt apţi. Nordi Mukiele nu s-a antrenat încă cu noi, dar starea sa evoluează bine.

Presnel Kimpembe nu este departe de a se alătura grupului, a reluat antrenamentele colective. Kylian Mbappe este absent„, a precizat Christophe Galtier, potrivit 90min.com.

PSG se va duela cu marea rivală din Franţa de două ori în această lună. Înainte să fie adversare în Ligue 1, au meci „de foc” în Cupa Franţei. Este o confruntare cu adevărat specială pentru antrenorul parizienilor.

Reclamă

Nu țin cont de faptul că m-am născut la Marsilia și că am jucat pentru ei. Mi-am închis telefonul şi nu discut nici cu membrii familiei pentru a rămâne foarte concentrat pe meci. Nu este un meci ca oricare altul„, a reacţionat Galtier la conferinţa de presă.

PSG a câştigat 10 dintre cele 11 dueluri din Cupa Franţei, punând la socoteală şi două finale (2006 şi 2016). Singurul succes al lui OM a venit în optimile ediţiei 1990-1991, 2-0 pe Parc des Princes. Tot acolo a avut loc şi ultima partidă din Cupă dintre cele două, 3-0 pentru PSG, pe 28 februarie 2018.

Olympique Marseille – PSG, sold-out

Marseille caută prima victorie în faţa rivalei PSG, după aproape 3 ani de aşteptare. Ultimul succes a venit la Paris, în septembrie 2020, 1-0, după un gol marcat de Thauvin.

Reclamă 4 / 0/3

Velodrome va fi plin, fiind vândute deja 65.000 de bilete pentru marele meci. În continuare, ultraşii lui PSG au interzis la Marseille. „14 ani fără deplasare la Marseille. Suntem condamnaţi pe viaţă?”, susţin parizienii.

Marseille vine după o perioadă excelentă. Nice s-a impus pe Velodrome şi a încheiat o serie de 11 meciuri fără eşec a echipei lui Igor Tudor.

Programul meciurilor din optimile Cupei Franţei transmise în AntenaPLAY

Miercuri 8 februarie

  • Olympique Lyon – Lille (19:15)
  • Auxerre – Rodez (19:15)
  • Angers – Nantes (19:15)
  • Marseille – PSG (22:10)

Joi 9 februarie

  • Lorient – Lens (22:00)

Kylian Mbappe este incert pentru duelul „de foc” cu Bayern din Liga Campionilor

Kylian Mbappe este incert pentru partida „de foc” dintre PSG şi Bayern, din Liga Campionilor. Starul francez va rata cel puţin trei partide ale celor echipei sale, din cauza accidentării suferite în meciul cu Montpellier.

Mbappe s-a accidentat la tendonul stâng, fiind înlocuit în partida cu Montpellier în minutul 21. Până la accidentare, starul francez a ratat un penlaty, cât şi repetarea lui.

Kylian Mbappe a ratat partida cu Toulouse şi nu va juca nici cu Marseille. Totodată, starul francez ar putea să nu facă deplasarea nici la Monaco, pentru duelul din 11 februarie, anunţă rmcsport.bfmtv.com.

Reclamă

Totodată, aceeaşi sursă citată mai sus susţine că Kylian Mbappe poate rata şi partida „de foc” cu Bayern, din Liga Campionilor. Meciul se va disputa pe 14 februarie, pe terenul parizienilor.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și