Închide meniul

Cine o însoţea pe fata de 15 ani în momentul în care a încercat să se sinucidă în staţia de metrou Dristor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 februarie 2021, 10:28

Cine o însoţea pe fata de 15 ani în momentul în care a încercat să se sinucidă în staţia de metrou Dristor

Captură Youtube

O fată de 15 ani a fost salvată de fiul lui Dănuţ Lupu

Dănuţ Lupu, tatăl lui Răzvan, bărbatul care i-a salvat viaţa fetei de 15 ani, a dezvăluit că, în momentul în care fata a încercat să se sinucidă, era însoţită de o bună prietenă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Cealaltă fată era, din câte am înţeles de la Răzvan, prietena fetei. Era o cunoştinţă", a dezvăluit Dănuţ Lupu, în exclusivitate pentru AS.ro. De altfel, aceasta a fost prima persoană care a tras-o pe fata de 15 ani din faţa metroului. 

Telefonul care i-a salvat viața fetei de 15 ani care a sărit în fata metroului la Dristor

Fiul lui Dănuţ Lupu, a salvat o tânără de 15 ani de la moarte. Adolescenta se aruncase în faţa metroului, în staţia Dristor, dar Răzvan a avut o tărie incredibilă de caracter şi a intervenit in extremis. A ridicat-o de pe şine cu o secundă înainte să fie prea târziu.

Fiul lui Dănuţ Lupu a salvat-o pe adolescentă la metrou

"Da, mă bucur că a avut curajul şi tăria să facă acest lucru. Oricum el e un băiat curajos de felul lui. Soarta a fost că eu l-am sunat să mă văd cu el şi mi-a spus: 'Tati, nu mai iau maşina că nu prea mai găsesc loc de parcare. Vin cu metroul!'. Până la urmă soarta fetei a depins de alegerea lui de a merge cu metroul.

Poate fata aia a avut norocul ca el să vină cu metroul. Dacă venea cu maşina…nu ştiu dacă fata aia mai trăia", a declarat Dănuţ Lupu în exclusivitatea pentru AS.ro.

Reclamă

Răzvan are 33 de ani şi îşi va sărbători ziua de naştere chiar în această lună. Băiatul celui care a câştigat titlul atât cu Dinamo, cât şi cu Rapid, a declarat că gestul de la metrou a fost cel mai frumos cadou pe care şi l-a făcut.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și