Închide meniul

Comentatorii scoţieni, reacţii fabuloase după golul lui Ianis Hagi. "Un gol magic, glorios". "Prinţul", decisiv pe Ibrox

Antena Sport Publicat: 4 februarie 2021, 7:33

Comentatorii scoţieni, reacţii fabuloase după golul lui Ianis Hagi. "Un gol magic, glorios". "Prinţul", decisiv pe Ibrox

Twitter Rangers

Ianis Hagi a marcat un gol decisiv pentru Rangers

  • Ianis Hagi a marcat singurul gol al meciului Rangers - St Johnstone 1-0
  • Ianis e cotat la 6 milioane de euro

"Ce gol! Ce finalizare a lui Ianis Hagi. Un gol magic, glorios", a spus unul dintre comentatori, care a fost apoi completat de celălalt. "Un gol senzaţional. Am cerut aşa ceva ceva şi a apărut Ianis Hagi cu această finalizare".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Intră aici pentru a vedea golul marcat de Ianis Hagi!

Ianis Hagi a marcat în Rangers – St Johnstone 1-0

Ianis Hagi a marcat singurul gol al meciului de pe Ibrox, în minutul 52, după o pătrundere spectaculoasă, urmată de un şut perfect. "E calitatea mea", a spus Ianis despre faptul că are execuţii excelente cu ambele picioare. 

Reclamă

"Într-un sezon, nu poţi câştiga toate meciurile cu 3-0, 4-0 sau 5-0. Trebuie să munceşti pentru victorie. A fost unul din acele meciuri în care trebuie să ai răbdare şi să încerci să marchezi primul gol şi să păstrăm poarta intactă, aşa cum am făcut în multe partide din acest sezon. Avem un sezon foarte bun din punct de vedere al defensivei.

În prima repriză, am avut câteva ocazii în care puteam înscrie. A venit golul un pic mai târziu. Ştiam că ne trebuie ceva magic, un jucător care să facă diferenţa. Sunt fericit că şutul meu a intrat în poartă.

Reclamă

Am încredere în ambele picioare, drept sau stâng, este una din calităţile mele. Când sunt pe teren, încerc să profit de ea. Mai avem multe meciuri de câştigat şi ne pregătim de meciul următor", a spus Ianis Hagi, la finalul meciului.

Ianis Hagi, 5 goluri şi 11 pase decisive

Ianis Hagi face un sezon excelent la Rangers, chiar dacă nu este titular de drept în echipa lui Steven Gerrard. El a marcat deja 5 goluri şi şi-a trecut în cont şi 11 pase decisive, în cele 30 de meciuri disputate până acum. 

Ianis Hagi se află la Rangers din ianuarie 2020, când a fost împrumutat de la Genk. Scoțienii au fost cuceriți de prestațiile românului și l-au transferat definitiv în vara aceluiași an pentru 3,5 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 9:33 Adina Diaconu – Manika Batra (12:00) şi Elizabeta Samara – Sabine Winter (13:20) vor fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” 8:29 „I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!” 8:22 Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Echipa la care va juca Ianis Hagi, din vară
Fotbal extern • 7 apr., 14:16
Echipa la care va juca Ianis Hagi, din vară! Anunţul categoric al lui Victor Becali: „Situaţia e clară!”
Ianis Hagi, criticat în Scoția: "Rangers are standarde ". Clubul de pe Ibrox, sfătuit de rivali să îl vândă pe român
Fotbal extern • 5 apr., 11:04
Ianis Hagi, criticat în Scoția: „Rangers are standarde”. Clubul de pe Ibrox, sfătuit de rivali să îl vândă pe român
"Ianis Hagi, la Galatasaray?" Răspunsul oferit imediat de Gică Popescu
Fotbal extern • 4 apr., 19:13
„Ianis Hagi, la Galatasaray?” Răspunsul oferit imediat de Gică Popescu: „Un fotbalist valoros trebuie să facă asta!”
Conducerea FRF a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis!
Echipa naţională • 3 apr., 13:11
Conducerea FRF a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis!
Ianis Hagi, avertizat că nu are nicio scuză dacă ajunge la Galatasaray
Fotbal extern • 2 apr., 20:26
„Ce presiune?” Ianis Hagi, avertizat că nu are nicio scuză dacă ajunge la Galatasaray: „Trebuia să se facă baschebalist!”