Închide meniul

Cosmin Olăroiu, aproape de o revenire spectaculoasă! "Este alegerea perfectă"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 iunie 2020, 15:52

Cosmin Olăroiu, aproape de o revenire spectaculoasă! "Este alegerea perfectă"

ImagineChina / Stringer via Hepta

Cosmin Olăroiu ar putea conduce Emiratele Arabe Unite

Tehnicianul negociază cu Federaţia din Emiratele Unite preluarea echipei naţionale, pe care ar urma să o calificare la Campionatul Mondial din 2022. El câştigă anual 7 milioane de dolari de la Jiangsu Suning.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Olăroiu este alegerea perfectă pentru echipa naţională. Chiar dacă nu are o mare reputaţie, antrenorul român cunoaşte foarte bine fotbalul din Orientul Mijlociu", spun jurnaliştii din Emirate.

Laurenţiu Reghecampf: "Este normal ca numele lui să fie peste tot"

Laurenţiu Reghecampf nu s-a ferit să folosească cuvinte mari faţă de Cosmin Olăroiu, unul dintre românii care au avut mare succes în zona Golfului. 

”Normal că ştiu, dar este normal. În momentul în care ai antrenat 10-12 ani în ţările arabe şi ai câştigat peste 14-15 trofee aşa cum a făcut Oli, este normal ca numele lui să fie peste tot şi asta se va mai întâmpla şi în următorii 10 ani.

În momentul în care va apărea o echipă importantă pe care o poate antrena Oli, cu siguranţă numele lui va fi acolo pentru că a avut rezultate” a declarat Laurențiu Reghecampf, citat de Telekom. 

Reclamă

Olăroiu a cucerit nu mai puțin de cinci titluri în Arabia Saudită, cu Al Hilal, Al Ain și Al Ahli. Românul a fost pentru o scurtă vreme și selecționerul Arabiei Saudite.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și