Închide meniul

Cristiano Ronaldo, pas uriaş spre Al Nassr! Toate detaliile contractului starului portughez

Dan Roșu Publicat: 30 noiembrie 2022, 11:01

Cristiano Ronaldo, pas uriaş spre Al Nassr! Toate detaliile contractului starului portughez

Al Nassr, după Cristiano Ronaldo, a mai pus ochii pe un star

Cristiano Ronaldo/ Profimedia Images

  • Cristiano Ronaldo poate câştiga 200 de milioane de euro pe an
  • Ronaldo e aproape de Al Nassr

Cristiano Ronaldo a făcut un pas uriaş spre Al Nassr. Starul de 37 de ani e şi mai aproape de a semna un contract colosal cu echipa din Arabia Saudită, anunţă spaniolii de la Marca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldo va semna un contract pe doi ani şi jumătate cu Al Nassr. Cristiano va câştiga 200 de milioane de euro pe sezon, din salariu şi partea de publicitate. Ţinând cont de problemele avute la Manchester United, lusitanul va renunţa la un nivel ridicat de joc, care va fi însă compensat de factorul financiar.

Cristiano Ronaldo, pas uriaş spre Al Nassr

Nicio echipă din Europa nu se apropie de oferta uriaşă făcută de Al Nassr. Nici măcar cele din Statele Unite nu sunt aproape, astfel că Ronaldo e aproape să devină cel mai titrat fotbalist din fotbalul arab.

Reclamă

În ultima perioadă, apăruse şi zvonul că Ronaldo ar putea ajunge la Bayern Munchen, dar Oliver Kahn l-a dezminţit.

„Noi avem o idee clară, o filozofie clară legată de modul în care ar trebui să arate lotul nostru. Toți îl apreciem și îl iubim pe Cristiano Ronaldo, dar nu încape discuție, nu se încadrează în ideile noastre”, a declarat Oliver Kahn, conform jurnalistului italian Fabrizio Romano.

Reclamă

Cristiano Ronaldo mai are două piste. Este dorit atât în ţara natală, Portugalia, cât şi de David Beckham în Argentina.

Ce i-a spus Ronaldo lui Piers Morgan

Cristiano Ronaldo nu s-a putut abține și l-a contactat pe Piers Morgan, cel care i-a luat interviul „exploziv” din presa britanică, în care starul portughez a dat de pământ cu conducerea lui Manchester United. În urma interviului publicat în The Sun, CR7 s-a despărțit de clubul de pe Old Trafford, iar în prezent se află fără angajament.

Bruno Fernandes a marcat o „dublă” în fața sud-americanilor. La primul gol, din minutul 54, Cristiano Ronaldo a părut că a fost ultimul care a atins mingea, dar arbitrii i-au atribuit reușita lui Bruno.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo s-a bucurat ca și când el ar fi fost marcatorul golului. Chiar și după fluierul de final, căpitanul lusitanilor a fost surprins de camerele TV în timp ce le explica coechipierilor că a atins mingea cu capul, la centrarea expediată de Bruno Fernandes.

„Ronaldo mi-a confirmat că a atins mingea cu capul. Chiar și Bruno (n.r. – Fernandes) este de acord”, a scris Piers Morgan, pe contul de Twitter.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: "Vom găsi o cale"
AntenaPLAY • 12 mart., 17:36
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: „Vom găsi o cale”
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr - Al Ain
AntenaPLAY • 12 mart., 9:17
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr – Al Ain! Imagini copleşitoare cu familia starului portughez
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei
AntenaPLAY • 12 mart., 0:08
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei. Echipa lui Cristiano Ronaldo, învinsă la 11 metri, LIVE în AntenaPLAY
Cristiano Ronaldo şi-a dus echipa la penalty-uri, în Al Nassr – Al Ain
AntenaPLAY • 11 mart., 23:54
Cristiano Ronaldo şi-a dus echipa la penalty-uri, în Al Nassr – Al Ain, dar gazdele sunt out din Liga Campionilor Asiei