Închide meniul

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, în aceeași echipă? David Beckham are planuri uriașe la Inter Miami: "Astfel de fotbaliști aducem"

Alexandru Ivan Publicat: 28 februarie 2021, 12:48

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, în aceeași echipă? David Beckham are planuri uriașe la Inter Miami: "Astfel de fotbaliști aducem"

profimediaimages

Messi și Ronaldo, doriți în MLS

  • David Beckham vrea o echipă de staruri la Inter Miami
  • Englezul îi dorește pe Ronaldo și Messi

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi împart scena fotbalului de mai bine de 15 ani. Ajunși la vârste înaintate, cei doi nu dau niciun semn că s-ar gândi la retragere. Mai mult, Cristiano și Leo continuă să facă spectacol și să fie decisivi pentru echipele lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii fotbalului s-au întrebat mereu ce ar face Messi și Ronaldo în aceeași echipă. David Beckham ar putea să fie omul care să ofere acest răspuns.

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, așteptați de David Beckham la Inter Miami

"Știu că fanii noștri din Miami vor să vadă cei mai buni jucători. Avem deja fotbaliști precum Gonzalo Higuain sau Blaise Matuidi, care deja aduc strălucire echipei, dar în viitor ne dorim să aducem nume și mai mari.

Reclamă

Leo și Cristiano au fost menționați, doi jucători care sunt la cel mai înalt nivel în ultimii 15 ani. Ne dorim să atragem cei mai buni fotbaliști. Miami are o mare putere în fața oricui de a atrage jucători de acest gen, iar astfel de fotbaliști ne dorim să aducem aici", a declarat Beckham, citat de Mundo Deportivo.

David Beckham a pus bazele lui Inter Miami în anul 2018. Formația din Florida a jucat pentru prima dată în MLS în sezonul precedent. Până acum, Gonzalo Higuain și Blaise Matuidi sunt cele mai importante vedete atrase de Beckham la Miami.

Reclamă

În sezonul trecut de MLS, Inter Miami a terminat pe locul 10 în conferința de Est. Noua stagiune va debuta pe 17 aprilie. 

Lionel Messi: "Mi-ar plăcea să joc în SUA la un moment dat"

Contractul lui Lionel Messi cu Barcelona expiră la vară. Deși presa internațională a speculat că PSG și Manchester City sunt cele mai probabile destinații ale argentinianului, el a declarat că și-ar dori să joace în MLS. 

"Mi-ar plăcea să joc în Statele Unite ale Americii la un moment dat, mereu a fost una dintre dorințele mele, dar nu știu ce se va întâmpla", spunea Lionel Messi la finalul anului trecut.

Reclamă 4 / 0/3

De cealaltă parte, Cristiano Ronaldo mai are contract cu Juventus până în vara lui 2022. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Mihai Rotaru, „bombă” pe piața transferurilor! A pus ochii pe un jucător de națională, plecat pe o sumă mare în străinătate 17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Adrian Mutu, printre vedetele cu cele mai ciudate obiceiuri sexuale!
Diverse • 16 mart., 14:11
FOTO
Adrian Mutu, printre vedetele cu cele mai ciudate obiceiuri sexuale! Starurile care apar alături de „Briliant” pe această listă