Închide meniul

"Cui ai vrea să îi dai un assist, lui Mbappe sau lui Haaland?" Toni Kroos a răspuns fără nicio ezitare

Antena Sport Publicat: 24 februarie 2021, 8:05

"Cui ai vrea să îi dai un assist, lui Mbappe sau lui Haaland?" Toni Kroos a răspuns fără nicio ezitare

ProfimediaImages

Toni Kroos, infectat cu COVID-19

  • Kylian Mbappe şi Erling Haaland sunt doriţi de Real Madrid
  • Mbappe e cotat la 180 de milioane de euro, iar Haaland la "doar" 110 milioane de euro

Înainte de meciul cu Borussia Monchengladbach, Toni Kroos a fost întrebat cine şi-ar dori să se afle la capătul celălalt al paselor sale, Mbappe sau Haaland. Răspunsul său a venit pe loc: "Benzema".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Intră aici pentru a vedea răspunsul lui Toni Kroos

Erling Haaland şi Kylian Mbappe, pe lista lui Real Madrid

Există şi varianta ca cei doi atacanţi să facă pereche în atacul letal al "galacticilor", dar pentru asta Florentino Perez ar trebui să bage adânc mâna în buzunare. 

Mbappe (22 de ani) e cotat la 180 de milioane de euro şi în această stagiune a marcat 21 de goluri în 30 de meciuri. 6 din ele au venit în Champions League. El şi-a mai trecut în cont şi 9 pase decisive în toate competiţiile.

Reclamă

De partea cealaltă, Haaland (20 de ani) are o cotă de piaţă de 110 milioane de euro şi, în cele 25 de partide disputate în toate competiţiile acestui sezon, a marcat 27 de goluri (8 în Champions League). El a oferit şi 7 assist-uri.

Erling Haaland, dorit de Real Madrid

Mino Raiola, unul dintre cei mai influenţi agenţi de jucători, poate face afacerea anului în fotbalul mondial. Starul celor de la Dortmund, Erling Haaland, poate ajunge la Real Madrid.

Reclamă

"Este tot timpul plăcut când cineva te doreşte", a spus Haaland, când a fost întrebat despre interesul pentru el al celor de la Real Madrid. Clubul e gata să ofere 90 de milioane de euro, plus încă doi jucători: Luka Jovic și Mariano Diaz.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani