Închide meniul

Cum poate Ianis Hagi scrie istorie la Rangers! "Eşti tânăr şi crezi că ştii totul". Sfaturi de la o legendă a lui Manchester United

Antena Sport Publicat: 27 ianuarie 2021, 12:41

Cum poate Ianis Hagi scrie istorie la Rangers! "Eşti tânăr şi crezi că ştii totul". Sfaturi de la o legendă a lui Manchester United

ProfimediaImages

Ianis Hagi, lăudat de Dimitar Berbatov

  • Ianis Hagi a marcat 4 goluri şi a oferit 11 assist-uri, în acest sezon
  • Hagi e cotat la 6 milioane de euro

"Ianis Hagi are dificultate cu numărul de meciuri, nu joacă prea multe şi e greu pentru un jucător tânăr. Am trecut şi eu prin aceste perioade. Eşti tânăr şi crezi că ştii totul. Am învăţat că trebuie să ai răbdare în anumite momente. Faci un pas în spate cu speranţa să faci apoi doi în faţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dimitar Berbatov: El va fi mereu comparat cu tatăl lui, Gheorghe Hagi

El joacă pentru o echipă mare şi nu va fi titular de câte ori ar dori. Trebuie să profite de şansele date. Poate fi supărat şi dezamăgit, dar trebuie să ai un anturaj potrivit în aceste momente. E talentat şi trebuie să rămână puternic. Să sperăm că va reuşi în continuare în Scoţia. 

Nu îţi doreşti să te întorci acasă, vrei să joci în aceste campionate. Steven Gerrard este în control şi el va lua deciziile. El va fi mereu comparat cu tatăl lui, Gheorghe Hagi, care a fost un jucător genial", a spus Berbatov, într-un interviu acordat pentru o casă de pariuri.

Reclamă

Ianis Hagi se află la Rangers din ianuarie 2020, când a fost împrumutat de la Genk. Scoțienii au fost cuceriți de prestațiile românului și l-au transferat definitiv în vara aceluiași an pentru 3,5 milioane de euro.

Ianis Hagi are 29 de meciuri disputate în toate competițiile pentru Rangers în acest sezon, reușind să înscrie de patru ori și să ofere 11 pase decisive. El este cotat la 6 milioane de euro, conform transfermarkt.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Florin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia - România 3-2. Ce a spus fostul internațional despre fiul „Regelui”.
AntenaPLAY • 27 mart., 19:33
Florin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia – România 3-2: „Le-a dat de gândit celor de la Alaves!”
Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:42
„Am şi eu un băiat şi sunt fericit!” Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România
Comentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid
AntenaPLAY • 27 mart., 17:09
Comentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid: „Un deja-vu!”