Închide meniul

Cuvinte jignitoare la adresa lui Leo Messi: ”E un impostor și un provocator!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 aprilie 2020, 7:46

Cuvinte jignitoare la adresa lui Leo Messi: ”E un impostor și un provocator!”

Abaca Press / Acero/AlterPhotos/ABACA via hepta

Cuvinte jignitoare la adresa lui Leo Messi: ”E un impostor și un provocator!”

”Messi a fost un impostor și un provocator. Același lucru îl spun și despre Barcelona și Pep Guardiola. Ei au fost gata să provoace și au reușit acest lucru la perfecție. L-am auzit pe Messi spunând lucruri grosolane lui Pepe și Sergio Ramos. Nu m-am așteptat din partea lui, care, aparent, era o persoană bună și calmă”, a spus Dudek pentru De Telegraaf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dudek, despre Cristiano Ronaldo: ”Este un arogant!”

”Cristiano Ronaldo este un arogant, dar în afara terenului se comportă exemplar. Este impresionant cum ajută oamenii.

Totodată, Ronaldo preferă ca echipa lui să câștige cu 2-1 prin golurile sale, decât să fie 5-0 și el să nu înscrie”, a mai spus Dudek pentru De Telegraaf.

Dudek a jucat la Real Madrid între 2007 și 2011. S-a retras în 2011, iar în cariera sa a cucerit Liga Campionilor cu Liverpool, în sezonul 2004/2005.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și