Închide meniul

"Da, idiotule! Grasul va muri!" Fiica lui Maradona, în stare de şoc după ce a ascultat înregistrările cu medicul tatălui său: "Am vomitat. Luque, eşti un ticălos!"

Antena Sport Publicat: 1 februarie 2021, 15:06

"Da, idiotule! Grasul va muri!" Fiica lui Maradona, în stare de şoc după ce a ascultat înregistrările cu medicul tatălui său: "Am vomitat. Luque, eşti un ticălos!"

Profimedia

Dalma Maradona

  • Fiica lui Maradona, atac dur la adresa medicului tatălui său
  • O înregistrare cu medicul Leopoldo Luque a stârnit revoltă

Leopoldo Luque a fost auzit în mai multe înregistrări folosind un limbaj degradant la adresa lui Diego Maradona. Dalma, una dintre fiicele lui Maradona, a fost şocată după ce a ascultat înregistrarea cu cel care trebuia să aibă grijă de sănătatea tatălui său. Diego Maradona a murit pe 25 noiembrie 2020. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Tocmai am terminat de ascultat înregistrările dintre Luque și psihiatru. Și am vomitat. Singurul lucru pe care îl cer lui Dumnezeu este să se facă dreptate și să plătească toți cei care trebuie să plătească. Luque, ești un ticălos și sper că justiția va face dreptate", a scris Dalma Maradona pe reţele de socializare.

Înregistrările şocante cu Leopoldo Luque, medicul lui Diego Maradona

Leopoldo Luque a fost înregistrat în timp ce îi cerea detalii unui asociat despre starea de sănătate a lzui Diego Maradona. 

Reclamă

"La Bario San Andres. Trebuie să ajungi tot acolo unde mergem noi mereu, la Santa Maria de Tigre. Și ții drumul, mergi până când dai în strada Italia. La Italia stă. O să îți dau locația mai târziu. Da, idiotule, pare că a făcut stop cardio-respirator! Grasul va muri făcând pe el. Habar nu am ce a făcut", sunt fragmente din înregistrarea care a şocat-o pe fiica lui Diego Maradona. 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi susţine că a fost un jucător mai bun decât Maradona
Fotbal • 14 dec., 18:43
Gică Hagi s-a comparat cu Diego Maradona: „Mi se spunea Maradona din Carpaţi, dar am fost mai bun ca el”
Isra Cano a marcat golul finalului de an, în stilul lui Maradona
Fotbal extern • 7 dec., 11:47
A marcat golul finalului de an, în stilul lui Maradona! Putea produce marea surpriză din Cupa Spaniei
Moştenitorii lui Maradona au câştigat, în instantă, dreptul de a folosi numele fostului fotbalist
Extra • 8 nov., 9:23
Moştenitorii lui Maradona au câştigat, în instantă, dreptul de a folosi numele fostului fotbalist
Întrebat pe cine alege dintre Diego Maradona şi Lionel Messi, Papa Francisc a dat un răspuns la care nu se aştepta nimeni!
Fotbal • 3 nov., 15:03
Întrebat pe cine alege dintre Diego Maradona şi Lionel Messi, Papa Francisc a dat un răspuns la care nu se aştepta nimeni!
Lionel Messi nu l-a uitat pe Diego Maradona
Fotbal extern • 31 oct., 0:15
Lionel Messi nu l-a uitat pe Diego Maradona, după ce a câştigat Balonul de Aur! „El Pibe d’Oro” ar fi împlinit 63 de ani