Închide meniul

"Dacă dădeam 10 goluri, îmi datora 50 de euro". Robert Lewandowski, povestiri fabuloase despre Jurgen Klopp. "Pur și simplu nu îl poți păcăli"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 ianuarie 2021, 17:29

"Dacă dădeam 10 goluri, îmi datora 50 de euro". Robert Lewandowski, povestiri fabuloase despre Jurgen Klopp. "Pur și simplu nu îl poți păcăli"

DPA Images / Peter Kneffel via Hepta

Robert Lewandowski a vorbit despre Jurgen Klopp

Robert Lewandowski a povestit cum Klopp nu își sancționa jucătorii pentru "micile plăceri". Mai mult, polonezul a dezvăluit că obișnuia să facă pariuri pe goluri cu fostul său antrenor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert Lewandowski: "Nu îl poți păcăli pe Jurgen Klopp"

"Jurgen nu a uitat niciodată că suntem, în primul rând, oameni, apoi fotbaliști. Îmi amintesc un antrenament după un week-end în care am avut pauză. Am petrecut în seara precedentă, așa că am mâncat usturoi de dimineață ca să nu se simtă mirosul de alcool. Jurgen a intrat în vestiar înainte de antrenament și a început să miroase în jur.

Apoi a întrebat 'miroase a ustoroi?'. Desigur că știa răspunsul. Și toți știam vinovatul. Dar nu a spus nimic și a lăsat întrebarea să plătească în aer. A fost un moment de liniște bizară, după care am bufnit toți în râs. Nu-l poți păcăli pe Jurgen Klopp. Este mult prea deștept", a povestit amuzat Robert Lewandowski pentru Players'Tribune

Robert Lewandowski a mai povestit cum, în primele sale luni la Borussia Dortmund, obișnuia să facă diferite pariuri cu Jurgen Klopp. Și de această dată, polonezul a spus că a fost impresionat de carisma fostului sau antrenor.

"Cred că era anul 2010, eram de doar câteva luni la Borussia Dortmund. Mi-a fost extrem de dificil. Eram disperat să mă afirm, iar Klopp m-a provocat. În primele luni, am făcut un mic pariu. Dacă înscriam 10 goluri într-un antrenament, îmi dădea 50 de euro. În caz contrar, îi datoram eu 50 de euro. În primele săptămâni a trebuit să-l platesc aproape de fiecare dată. Râdea de mine. Apoi lucrurile s-au schimbat. Eu eram cel care primea banii. Atunci, el mi-a zis 'Stop. Ești gata să joci acum' ", s-a amuzat Robert Lewandowski. 

Reclamă

Robert Lewandowski, cuvinte de laudă pentru Jurgen Klopp 

"Jurgen nu a fost doar o figură paternă pentru mine. Ca antrenor, era mai mult genul profesorului rebel. În cel mai bun sens al cuvântului. Nu te lăsa să fii un elev de nota 9. Jurgen voia doar rezultate de 10. Și nu facea asta pentru el, o făcea pentru binele jucătorilor", a spus polonezul. 

Robert Lewandowski a cunoscut prima mare ascensiune din carieră sub comanda lui Jurgen Klopp. Drumurile sale și ale fostului său antrenor s-au despărțit în 2014, când atacantul polonez a semnat gratis cu Bayern Munchen. 

În prezent, Robert Lewandowski este în apogeul carierei sale, fiind desemnat cel mai bun jucator din 2020 la gala FIFA The Best. În sezonul 2019/20, el a înscris un număr inimaginabil de 55 de goluri în 47 de meciuri disputate în toate competițiile. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Robert Lewandowski a vorbit la superlativ despre Klopp
  • Polonezul a dezvăluit mai multe întâmplări amuzante

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și