Închide meniul
Foto

Erling Haaland, apariție spectaculoasă pe plaja din Mykonos! Starul 130 de milioane de euro petrece la doi pași de Ianis Hagi și alți tricolori

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 iunie 2021, 18:05 / Actualizat: 14 iunie 2021, 21:16

Erling Haaland, apariție spectaculoasă pe plaja din Mykonos! Starul 130 de milioane de euro petrece la doi pași de Ianis Hagi și alți tricolori

Profimedia

Erling Haaland

Erling Haaland, la plajă lângă tricolori. Vedeta Norvegiei a petrecut pe un iaht de lux alături de mai mulți apropiați, pe insula grecească Mykonos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland, la plajă lângă tricolori

Haaland și-a ales o ținută inedită, foarte colorată, care a costat peste 2,500 de euro, potrivit Daily Mail.

Erling Haaland s-a plimbat ulterior și cu o barcă de dimensiuni mai mici. După ce distracția pe mare s-a încheiat, Halaand și prietenii lui au mutat petrecerea pe plajă.

Starul Borussiei Dortmund este printre cele mai importante absențe de la Euro 2020. Naționala Norvegiei nu s-a calificat.

Cotat la 130 de milioane de euro, Erling Haaland a înscris 41 de goluri în 41 de apariții pentru Borussia Dortmund în stagiunea recent încheiată.

Reclamă

Naționala României din Mykonos

Nu doar Erling Haaland a ales să petreacă pe celebra insulă grecească. În absența de la Euro 2020, tricolorii și-au dat întâlnire la plajă. Mykonos a găzduit suficienți jucători români, în această perioadă, încât Rădoi ar fi putut face un cantonament chiar pe plajă.

Printre jucătorii români prezenți în Mykonos și care ar putea fi, lejer, prezenți la echipa națională, se numără: Ionuț Radu, Ionuț Nedelcearu, Florin Gardoș, Dragoș Nedelcu, Cristi Ganea, Alexandru Cicâldău, Andrei Ivan, Alexandru Mitriță, Valentin Mihăilă, Ianis Hagi, Denis Alibec, George Pușcaș, Carlo Casap.

Dintre jucătorii români care „și-au dat întâlnire” în Grecia, Rădoi ar putea forma un prim 11 competitiv. Echipa națională ar fi una ofensivă, chiar pe placul selecționerului.

Reclamă 4 / 0/3

Radu – Nedelcearu, Nedelcu, Ganea – Ivan, Cicâldău, Mitriță, Mihăilă – Hagi, Pușcaș, Alibec

Recomandări
  • Erling Haaland, apariție spectaculoasă la plajă
  • Norvegianul a petrecut pe iaht

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” Vezi toate știrile
Citește și