Închide meniul

EXCLUSIV | Contra, reacţie după transferul lui Tătăruşanu la Milan! "Va fi la o echipă imensă"

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 9 septembrie 2020, 13:04

EXCLUSIV | Contra, reacţie după transferul lui Tătăruşanu la Milan! "Va fi la o echipă imensă"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Contra, mesaj pentru Tătăruşanu

Contra a evoluat pentru AC Milan timp de un sezon, în 2001-2002, şi consideră că Tătăruşanu ar putea să prindă câteva meciuri, chiar dacă a fost luat ca rezerva a lui Donnarumma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Contra: "Eu ştiu ce înseamnă să joci la Milan"

"Mă bucur pentru el. Bravo lui. Nu ştiu dacă va reuşi să joace. Donnarumma este unul dintre căpitanii echipei. Eu cred că poate să facă lucrul ăsta, cum Milan are o grămadă de meciuri, ar putea să prindă şi el. 

Chiar dacă va fi rezervă, va fi la o echipă imensă şi sper din toată inima să apuce să joace şi să demonstreze că este un portar valoros. Eu ştiu ce înseamnă să joci la Milan. Să se integreze cât mai repede şi sunt convins că va demonstra că se poate baza pe el oricând", a declarat Cosmin Contra.

Tătăruşanu va semna pe 3 ani cu Milan

Tătăruşanu va efectua mâine vizita medical şi va semna un contract pe 3 ani. 500.000 de euro vor plăti cei de la Milan pentru internaţionalul român, celor de la Lyon.

Ciprian Tătăruşanu revine astfel în Serie A. Internaţionalul român a evoluat pentru Fiorentina între 2014 şi 2017, fiind cumpărat de la FCSB. Tătăruşanu a evoluat apoi pentru Nantes, iar în sezonul trecut să fie legitimat la Lyon.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și