Închide meniul

Fiul lui Andrea Pirlo, amenințat cu moartea după sezonul de coșmar al tatălui său la Juventus! Mesajul sfâșietor al puștiului

Alexandru Ivan Publicat: 26 aprilie 2021, 17:09

Fiul lui Andrea Pirlo, amenințat cu moartea după sezonul de coșmar al tatălui său la Juventus! Mesajul sfâșietor al puștiului

profimediaimages

Fiul lui Andrea Pirlo a fpst amenințat cu moartea

  • Juventus, sezon de coșmar
  • Fiul lui Pirlo a fost amenințat

Sezonul de debut al lui Andrea Pirlo în antrenorat a fost unul mai mult decât dificil. Juventus a ieșit demult din lupta pentru titlu, iar în Champions League a fost eliminată încă din "optimi" de FC Porto.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul lui Andrea Pirlo, amenințat cu moartea

Suporterii lui Juventus nu mai suportă eșecurile. Aceștia au trecut la amenințări la adresa familiei lui Pirlo, iar fiul său de numai 17 ani a fost victima principală.

"Eu nu sunt o persoana care judeca, nu imi place s-o fac. Fiecare are dreptul sa spuna ce vrea. Sunt primul care face asta si nu as vrea niciodata ca cineva sa imi ia libertatea de exprimare. Părinții mei m-au învățat să am idei, și mai presus de toate, să le ascult pe ale altora, dar cred că există o limită pentru toate și această limită a fost depășită de ceva timp.

Reclamă

Am 17 ani și primesc mesaje de acest fel în fiecare zi (vi-l arăt pe ultimul primit acum puțin timp) nu pentru că fac ceva anume, numai pentru că sunt fiul unui antrenor, căruia probabil, s-ar putea să nu-i placă.

Aceasta ar fi 'vina mea' și motivul pentru care primesc în fiecare zi mesaje care îmi doresc moartea și diverse insulte. Aș vrea să vă rog să vă puneți în pielea mea, doar o secundă, și să vă întrebați ce veți simți", a scris Niccolo Pirlo, pe Instagram.

Reclamă
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NICOLÓ PIRLO (@nickpirlo_10)

Niccolo Pirlo joacă pentru echipa U19 de la Juventus. El este fiul cel mare al antrenorului bianconerilor, care mai are o fiică din mariajul precedent. Cu actuala soție, Andrea Pirlo are gemeni. 

Juventus, cel greu sezon din ultimul deceniu

În ultima etapă din Serie A, Juventus a reușit doar un 1-1 pe terenul Fiorentinei. Bianconerii sunt la 13 puncte de liderul Inter, cu cinci etape rămase de disputat.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă Napoli va câștiga în fața lui Torino, Juventus va cădea în afara locurilor de Champions League. De 10 ani n-au mai terminat bianconerii în afara primelor patru poziții.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Serie A • 24 mart., 21:16
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Manchester City, victorie uriaşă în derby-ul cu Manchester United
Premier League • 3 mart., 22:27
Manchester City, victorie uriaşă în derby-ul cu Manchester United! Napoli – Juventus 2-1. Spectacol în Europa
Paul Pogba, prima reacţie după ce a fost supendat 4 ani: "Inima mea este frântă"
Serie A • 29 feb., 17:39
„Vreau să fie clar” Paul Pogba, prima reacţie după ce a fost supendat 4 ani: „Inima mea este frântă”
Paul Pogba a fost suspendat 4 ani pentru dopaj din fotbal. Anunţul a fost făcut de presa din Italia.
Fotbal extern • 29 feb., 14:08
Paul Pogba, suspendat 4 ani din fotbal pentru dopaj. Verdict devastator pentru starul francez
Marius Marin, assist pentru un gol fabulos în Serie B!
AntenaPLAY • 10 feb., 19:52
Marius Marin, assist pentru un gol fabulos în Serie B! Andrea Pirlo, „distrus” la marginea terenului în Pisa – Sampdoria 2-0