Închide meniul

Gicu Grozav, aproape de un transfer grozav! Anunţul făcut azi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 iunie 2020, 16:39

Gicu Grozav, aproape de un transfer grozav! Anunţul făcut azi

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gicu Grozav, aproape de un nou transfer

Slaven Belupo e pe locul 7 în Croaţia şi îl vrea neapărat pe Grozav, susţine Nemzeti Sport. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Grozav a fost dat afară de la Kisvarda, echipă pentru care marcase 12 goluri. Motivul a fost izolarea acestuia în România, fără să fi anunţat clubul. 

Grozav, pus pe liber de Kisvarda

Gicu Grozav a ajuns la Kisvarda în vara anului 2019. Fostul mijlocaș al lui Dinamo a jucat în 40 de meciuri pentru maghiari.

Românii Gicu Grozav și Iasmin Latovlevici au fost dați afară de echipa maghiară Kisvarda. Informația a fost publicată pe site-ul oficial al formației din prima ligă din Ungaria, la finalul lunii martie. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) Vezi toate știrile
Citește și