Închide meniul

Ianis Hagi, dorit în Serie A! Unul dintre giganţii Italiei îl aşteaptă cu braţele deschise: "Este urmărit încă de anul trecut"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 23 martie 2021, 17:47

Ianis Hagi, dorit în Serie A! Unul dintre giganţii Italiei îl aşteaptă cu braţele deschise: "Este urmărit încă de anul trecut"

Zuma Press / AFP7 via Hepta

Ianis Hagi, dorit în Serie A

La începutul lunii, scoţienii anunţau că "Prinţul" poate pleca la finalul sezonului pentru aproape 30 de milioane de euro. Scoțienii au avut pierderi mari din cauza pandemiei de COVID-19, care urmează să fie acoperite de vânzarea unor jucători-cheie. Astfel, Lazio anunţă că este interesată de serviciile românului. Italienii îl urmăresc pe fiul "Regelui" încă de anul trecut. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Unii jucători nu pleacă definitiv de pe radar. Dispar pentru o vreme, dar apar din nou. Ianis Hagi, talentatul român de la Rangers, fiul legendarului Gheorghe Hagi, născut în 1998, este capabil să joace în orice poziţie din ofensivă.

Hagi este urmărit de directorul sportiv Igli Tare, care a fost cu ochii pe el şi vara trecută, când acesta aparţinea lui Genk. Rangers l-a cumpărat definitiv pentru 6 milioane. După 12 luni, tânărul este în Scoţia şi speră să ajungă într-un campionat de top. Desigur, Lazio ar putea fi cu siguranţă o variantă tentantă.", scriu italienii de la Lalaziosiamonoi.it.

Cotat la 6 milioane de euro pe site-urile de specialitate, tânărul mijlocaș a bifat în acest sezon 38 de apariții pentru Rangers, în toate competițiile, reușind să înscrie de 7 ori și să ofere 12 pase decisive. Tot în actuala stagiune, Ianis a cucerit titlul în Scoţia cu Rangers, acesta fiind primul din cariera lui Hagi Jr.

Ianis Hagi l-a cucerit pe Steven Gerrard. Iosif Rotariu: "Gerrard apreciază asta la Ianis. Sunt foarte rari asemenea jucători"

Internaţionalul român l-a cucerit pe Steven Gerrard din momentul în care a început să conteze pentru Rangers şi în faza defensivă. Asta susţine Iosif Rotariu, fostul mare mijlocaş român, după ce a văzut şi forma fizică excelentă în care se află "Prinţul". 

Reclamă

"Ianis joacă din ce în ce mai bine și își valorifică mereu calitățile lui tehnice. Dar cel mai mult mă bucură la el două aspecte pe care le-am remarcat. Se vede că a pus pe el masă musculară, are mai multă forță și intră în contactele fizice. Mai important, el le și câștigă foarte des.

În al doilea rând, Ianis începe să facă din ce în ce mai mult faza defensivă, ceea ce e esențial pentru el și pentru viitorul lui. În opinia mea, Steven Gerrard, care a făcut istorie într-un campionat care pune accentul foarte mult pe capitolul fizic, apreciază aceste două lucruri la Ianis, și prin asta l-a impresionat.

Bine, repertoriul lui tehnic e arhicunoscut, sunt foarte rari astfel de jucători, nu prea găsești în fotbalul românesc. Ianis și Stanciu au arătat aseară că au un ritm alert de joc, mult peste ce e în prezent în Liga 1. Ne vom baza mult pe ei doi în aceste preliminarii pentru Mondialul din Qatar", a declarat Iosif Rotariu, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Programul României la debutul în preliminariile CM 2022

Ianis Hagi se numără printre tricolorii lui Mirel Rădoi care vor evolua în primele meciuri din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022. 

  • 25 martie: România – Macedonia de Nord, ora 21:45 (Arena Națională)
  • 28 martie: România – Germania, ora 21:45 (Arena Națională)
  • 31 martie: Armenia – România, ora 19:00

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și