Închide meniul

Ianis Hagi e cel mai bun! Mihai Stoichiţă a dat verdictul. Ce îi lipseşte să fie "rege" ca tatăl său

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 15 martie 2021, 18:29

Ianis Hagi e cel mai bun! Mihai Stoichiţă a dat verdictul. Ce îi lipseşte să fie "rege" ca tatăl său

profimediaimages.ro

Ianis Hagi, analizat de Mihai Stoichiţă

Ianis Hagi se află pe lista lui Mirel Rădoi pentru primele meciuri din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022. Mihai Stoichiţă îl laudă pe mijlocaşul campioanei Scoţiei, însă este de părere că nu se poate compara cu tatăl său. Motivul, spune directorul tehnic al FRF, este faptul că cei doi sunt două tipologii diferite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Totul se sacrifică pentru prima echipă națională. Tot ce se întâmplă acum e rezultatul unei munci în care s-a parcurs fiecare etapă, de la juniori la tineret. Adi Mutu înțelege foarte bine situația. Sper că această producție de jucători să nu înceteze, să treacă și alți jucători de la tineret la seniori. Ăsta e scopul vieții fotbalistice, să ai o echipa națională puternică.

Mihai Stoichiţă: "Nu trebuie să facem o paralelă între tată și fiu"

Ianis e cel mai bun pasator, are cele mai multe assist-uri la Rangers. Mă bucur foarte mult. Nu trebuie să facem o paralelă între tată și fiu. Gică era alt tip de jucător, Ianis e alt tip. Trebuie să-l despovărăm de această presiune pe care o suportă datorită celebrității tatălui. Ianis este un pasator extraordinar, are o eleganță în joc. Nu are explozia lui Gică, dar are inteligență de joc extraordinară și execuții cu ambele picioare.", a declarat Mihai Stoichiţă, la LookSport.

"Mi se părea ireal!" Nicolae Stanciu a dezvăluit ce a vorbit cu Ianis Hagi, după duelul stelar din Europa League! 

Pentru Stanciu urmează returul de foc cu Rangers, de pe "Ibrox". Echipa lui Ianis Hagi pleacă cu prima şansă, după ce a obţinut o remiză, scor 1-1, pe terenul celor de la Slavia Praga.

Recent, mijlocaşul român a dezvăluit conversaţia pe care a avut-o cu conaţionalul său, atât după tragerea la sorţi, dar şi după meciul din Europa League.

Reclamă

"A fost ceva special. După tragerea la sorți, am vorbit cu Ianis. După ce am văzut că ne va arbitra și Hațegan, mi se părea ireal așa ceva, să se întâmple asta la un meci de UEL. Ne-am bucurat amândoi.

A fost un meci frumos, ei au o echipă foarte bună, dar vom vedea joi care merge mai departe. În timpul meciului, fiecare era concentrat, dar am vorbit și înainte, și după meci și acum așteptăm să ne întâlnim la Glasgow. Ne-am felicitat reciproc. Îmi doream să nu dea pasa aia, dar s-a întâmplat. Mă bucur când suntem în optimile UEL, atât eu, cât și el. E bine pentru România, că jucăm la nivelul ăsta.

L-am felicitat că a luat campionatul în Scoția. Și eu sunt aproape să iau titlu aici. E important pentru fotbalul românesc că alți români câștigă titluri în țări străine", a spus Nicolae Stanciu la DigiSport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” Vezi toate știrile
Citește și