Închide meniul

Ianis Hagi, omul meciului în victoria lui Rangers. Ce record mondial poate să doboare trupa lui Steven Gerrard

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 13 septembrie 2020, 17:34

Ianis Hagi, omul meciului în victoria lui Rangers. Ce record mondial poate să doboare trupa lui Steven Gerrard

profimediaimages

Ianis Hagi

Românul a fost lăudat de presa britanică după performanța reușită și a fost declarat omul meciului. Ianis pare că a renăscut după ce Steven Gerrard a reimaginat formula de joc în jurul său și l-a mutat din bandă în centrul care îi este mult mai familiar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi: ”Ce performanță a reușit echipa!”

Ianis Hagi și-a exprimat satisfacția după partida pe care a făcut-o printr-o postare pe Twitter:

”Ce performanță a echipei! Încă un joc. Încă trei puncte. Din nou fără gol primit!”, a transmis fiul ”Regelui”. 

Rangers, la trei meciuri distanță de un nou record mondial

Echipa antrenată de Steven Gerrard este la a șaptea victorie consecutivă în care nu primește gol. Recordul european îi aparține Ajax-ului din sezonul 1994/1995, care au reușit nouă astfel de partide.

Reclamă

La nivel mondial, tunisienii de la Esperance au cel mai lung șir, cu 10 victorii la rând.

Următoarele trei partide pentru Rangers se vor desfășura cu Hibs, Motherwell și Ross County.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 0-0. Ocazie uriaşă ratată de Octavian Popescu în primul minut 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă Vezi toate știrile
Citește și