Închide meniul

Ianis Hagi, tot mai aproape de transferul definitiv la Rangers! Anunțul BBC

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 mai 2020, 10:53

Ianis Hagi, tot mai aproape de transferul definitiv la Rangers! Anunțul BBC

DPA Images / Andrew Milligan via hepta

Ianis Hagi, tot mai aproape de transferul definitiv la Rangers! Anunțul BBC

Potrivit BBC Scoția, Rangers și KRC Genk poartă discuții în aceste zile pentru internaționalul român, însă o sumă de transfer nu a fost stabilită încă. În vârstă de 21 de ani, Ianis este împrumutat în Scoția din Ianuarie, iar clubul de pe Ibrox are opțiunea de a-l achiziționa definitiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis a înscris trei goluri în 12 apariții pentru Rangers înainte ca fotbalul din Scoția să fie suspendat pe 13 martie. De atfel, campionatul a fost suspendat definitiv, iar Celtic a primit tilul de campioană.

Lazio nu ar renunța în a-l transfera pe Ianis Hagi

Cei de la Sunday Post susţin că Lazio vrea să îl deturneze pe ultima sută de metri pe Ianis Hagi. Dacă nu vor reuşi în vară, italienii sunt decişi să apeleze la planul B şi să îl aducă în iarnă, atunci când preţul lui Ianis Hagi ar putea fi dublu.

"Între timp, Lazio nu şi-a pierdut speranţa că-l poate aduce pe Ianis Hagi. Managerul Simone Inzaghi şi directorul sportiv Igli Tare sunt admiratori ai mijlocaşului, iar Lazio nu este convinsă că este totul pierdut.

Lazio le-ar putea oferi celor de la Rangers şansa de a face profit instant, după transferul fiului legendarului Gheorghe Hagi", scriu englezii.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 0-0. Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Bară a lui Ganea în startul partidei 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și