Închide meniul

Ionuț Radu poate pleca din Serie A. A fost propus unei echipe din La Liga

Antena Sport Publicat: 16 mai 2020, 7:24

Ionuț Radu poate pleca din Serie A. A fost propus unei echipe din La Liga

Zuma Press / Jonathan Moscrop via Hepta

Ionuț Radu poate pleca din Serie A

  • Ionuț Radu poate pleca din Serie A
  • Radu a fost propus în La Liga
  • Românul este împrumutat la Parma de Inter

Ionuț Radu a fost împrumutat până la finalul sezonului de Inter la Betis Sevilla, însă are șanse mici ca din vară să rămână la echipa antrenată de Antonio Conte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spaniolii au aflat că Radu ar putea ajunge la Betis Sevilla. Joel Robles (29 de ani) nu a avut cele mai bune evoluții, astfel că cei din conducerea clubului iau în calcul să aducă un portar care să îi facă concurență, iar Ionuț Radu este văzut și ca o soluție de viitor.

Totuși, jurnaliștii spanioli spun că Radu nu este ușor de adus din Italia, mai ales că Inter va dori să amortizeze cele 12 milioane de euro, bani pe care i-a plătit pe român.

Reclamă

Ionuț Radu, declarație enigmatică despre viitorul său

Ionuț Radu a vorbit despre viitorul său în Italia. În acest moment, Radu este împrumutat de Inter la Parma. Ionuț Radu mai are contract cu Inter până în 2024. 

Eu sunt conștient de valoarea pe care o am, iar treaba asta mă liniștește. Eu mai am contract cu Inter până în 2024. Nu pot să spun totul acum, trebuie să fie puțină picanterie, nu pot să vă spun așa totul.

Reclamă

O să vedeți peste câteva luni unde o sa joc. Pentru mine ar fi o mândrie să ajung să apăr la Inter, vom vedea ce va fi. Nimic nu este întâmplător în viață, ceea ce îți este scris aia ți se va da. Tot ceea ce îți dorești, atragi, din punctul meu de vedere”, a declarat Ionuț Radu pentru Digisport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Echipa naţională • 19 mart., 10:00
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Victor Becali a făcut anunţul! Ce se întâmplă de fapt cu Dennis Man
AntenaPLAY • 21 feb., 13:51
Ce se întâmplă de fapt cu Dennis Man! Victor Becali a făcut anunţul
Diego Simeone, după Inter - Atletico Madrid 1-0
Liga Campionilor • 21 feb., 9:40
Diego Simeone, după Inter – Atletico Madrid 1-0: „Sunt optimist. Sper să jucăm cum ne cere competiţia”
Kanye West a stat cu cagula pe cap la Inter - Atletico 1-0 şi a atras toate privirile
Liga Campionilor • 21 feb., 8:34
FOTO
Kanye West a stat cu cagula pe cap la Inter – Atletico 1-0 şi a atras toate privirile! Imagine virală în Liga Campionilor
Istvan Kovacs a încălcat regulamentul în Inter - Atletico Madrid 1-0
Liga Campionilor • 21 feb., 8:24
Istvan Kovacs a încălcat regulamentul în Inter – Atletico Madrid 1-0. Ce au descoperit spaniolii. „Puţină personalitate”