Închide meniul
NEWS ALERT

Kylian Mbappe rămâne la PSG! Superstarul francez a refuzat oferta lui Real Madrid

Dragoș Vasile Publicat: 21 mai 2022, 16:48

Kylian Mbappe rămâne la PSG! Superstarul francez a refuzat oferta lui Real Madrid

Kylian Mbappe rămâne la PSG

Kylian Mbappe e vedeta lui PSG / Profimedia

  • Kylian Mbappe rămâne la PSG
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Kylian Mbappe rămâne la PSG. Anunţul momentului în fotbalul mondial a fost făcut de cunoscul jurnalist Fabrizio Romano, care a transmis că superstarul francez va face anunţul oficial în următoarele ore.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campionul mondial joacă pentru PSG din 2017 și a câștigat patru titluri în Ligue 1, trei Cupe ale Franței și trei Supercupe şi este cotat la 160 de milioane de euro, conform transfermarkt.com. A fost desemnat jucătorul sezonului din Ligue 1 pentru al treilea an consecutiv.

Kylian Mbappe rămâne la PSG

Kylian Mbappe a preferat să îi transmită direct lui Florentino Perez decizia luată. Astfel, vedeta lui PSG l-a sunat direct pe şeful de pe Santiago Bernabeu pentru a îl anunţa că semnează prelungirea contractului cu actualul său club.

Reclamă

Recent, mama starului francez, Fayza Lamari, a dezvăluit că ofertele făcute de cele două cluburi sunt aproape identice.

Reclamă

„Cele două oferte, cea de la PSG și cea de la Real Madrid, sunt aproape identice. La Real, fiul meu va avea control asupra drepturilor sale de imagine. Acum așteptăm decizia lui… Cele două oferte nu diferă foarte mult și așteptăm să-l lăsăm pe Mbappé să aleagă ce își dorește”, a spus Fayza Lamari, conform Kora Plus, citată de marca.com.

Contractul uluitor pe care PSG i l-a propus lui Kylian Mbappe

PSG nu renunţă la Kylian Mbappe şi face o nouă încercare pentru a-l păstra pe fotbalist pe Parc des Princes. Jucătorul în vârstă de 23 de ani se află pe ultima sută de metri pentru a semna contractul cu Real Madrid. Contractul lui Mbappe expiră la sfârșitul sezonului și este la un pas de a pleca gratis la Real Madrid. Durata de şedere la PSG mai este valabilă doar 6 săptămâni.

Nasser Al-Khelaifi, președintele lui PSG, i-a oferit control complet asupra operațiunilor sportive. Asta înseamnă că fotbalistul poate să devină „proprietarul proiectului” din sezonul viitor. Fotbalistul poate să aibă un cuvânt de spus în privința antrenorului, dar și cu ce colegi vrea să meargă mai departe şi ar putea alege inclusiv viitorul antrenor, în contextul în care Mauricio Pochettino ar putea pleca.

Reclamă 4 / 0/3

Pe lângă această ofertă, PSG i-a propus în plus un contract lunar de aproximativ 4,7 milioane de euro pe lună. Suma l-ar putea face cel mai bine plătit jucător din fotbal. Mbappe ar primi și un bonus uriaș de până la 100 de milioane de lire sterline la semnătură, plus concesii asupra drepturilor de imagine și alte bonusuri de performanță, susţine skysports.com.

Anunţul făcut de Nasser Al-Khelaifi despre viitorul lui Mbappe

Șeicii din Qatar au dat ordin ca Mbappe să fie ţinut încă un an la Paris cu orice preţ. Principalul obiectiv fiind ca jucătorul să participe la Campionatul Mondial din postura de jucător al lui PSG. Chiar dacă nu a fost făcut încă un anunţ oficial legat de viitorul starului francez, președintele lui Paris Saint-Germain a venit cu o veste şoc.

Nasser Al-Khelaifi a profitat de ședința ECA (Asociația Cluburilor Europene) și a dezvăluit că atacantul și-ar fi prelungit deja contractul cu PSG, conform Mundo Deportivo, care citează cotidianul as.com.

Gruparea de pe Bernabeu îi oferea lui Mbappe un bonus de 100 de milioane de euro la semnătură. Pe lângă acești bani, Mbappe putea fi remunerat la Real Madrid cu un salariu de 50 de milioane de euro brut pe sezon. El ar urma să semneze cu Real Madrid un contract valabil pentru cinci sezoane.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul