Închide meniul

Lautaro, sfătuit să meargă la Barcelona. ”E mai bine pentru el dacă ar juca cu Messi”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 mai 2020, 12:31

Lautaro, sfătuit să meargă la Barcelona. ”E mai bine pentru el dacă ar juca cu Messi”

DPA Images / Liamara Polli via hepta

Lautaro, sfătuit să meargă la Barcelona. ”E mai bine pentru el dacă ar juca cu Messi”

Scaloni spune că transferului tânărului atacant în Spania ar fi benefic în primul rând pentru viitorul naționalei Argentinei, în condițiile în care ar putea schimba sistemul și să joace cu Lautaro și Lionel Messi în atac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Scaloni, sfaturi pentru Lautaro Martinez

”Dacă Lautaro are norocul să joace cu un coechipier ca Messi este mult mai bine pentru noi (n.r Argentina). Cred că el va fi cel mai bun atacant în următorii ani și sper să aibă o creștere continuă. 

Lautaro joacă acum la o echipă grozavă, dar cred că are nevoie de un nivel mai ridicat. Probabil își dorește să câștige Liga Campionilor. Dacă pleacă la Barcelona, sper să randament la fel de bun”, a spus Scaloni, pentru televiziunea RTVE.

Inter i-a găsit înlocuitor lui Lautaro Martinez

Inter Milano s-a împăcat cu ideea că îl va pierde pe Lautaro Martinez din vară, iar gruparea lombardă vrea să îi aducă pe Edinson Cavani și Sandro Tonali.

Potrivit Sky Sports Italia, cele două tranzacții par realizabile, Cavani putând să ajungă pe San Siro fără vreun cost pentru că i se termină contractul în vară cu PSG. ”Nerazzuri” sunt gata să facă un atac pentru titlu în viitoarea stagiunea din Serie A, iar Cavani ar fi considerat un partener bun de atac pentru Romelu Lukaku.

Reclamă

Pe lângă Cavani, Sandro Tonali ar fi o investiție pentru prezent și viitor. La doar 20 de ani, cel numit ”noul Pirlo” este cel mai bun jucător al Bresciei în actuala stagiunea și a atras atenția mai multor cluburi din Europa.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:10 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca Vezi toate știrile
Citește și