Închide meniul

Lionel Messi, lăudat de un fost jucător de la Barcelona. ”Nu vei vedea jucător mai bun. Maradona nu se poate compara cu el”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 iunie 2020, 13:19

Lionel Messi, lăudat de un fost jucător de la Barcelona. ”Nu vei vedea jucător mai bun. Maradona nu se poate compara cu el”

Zuma Press via hepta

Lionel Messi, lăudat de un fost jucător de la Barcelona. ”Nu vei vedea jucător mai bun. Maradona nu se poate compara cu el”

Stoichkov susține că nimeni în istoria țării sud-americane nu a mai reușit performanța să câștige șase Baloane de Aur. Totodată, el crede că Diego Maradona nu poate fi comparat cu Messi, fiindcă nu are trofeele individuale pe care le deține actualul căpitan al Catalanilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stoichkov, despre Messi: ”E cel mai bun din istorie”

”Messi este un adevărat mit. E greu să te compari cu el. Nu e nimeni care să obțină ce a câștigat el. Șase Baloane de Aur, șase Ghete de Aur, cel mai bun fotbalist al Cupei Mondiale din 2014. Argentinienii au avut puțini fotbaliști care să fie cei mai buni la Mondiale. Kempes în 1978, Diego în 1986 și Lionel în 2014.

Nimeni nu va câștiga atâtea trofee ca Messi. Voi, argentinienii, întotdeauna aveți discuția asta legată de Maradona și Messi. E greu să compari cele două perioade. Maradona nu poate fi comparat cu el. Messi e cel mai bun din istorie”, a spus Stoichkov, potrivit Radio Miter.

Stoichkov a jucat la Barcelona în două perioade: 1990-1995 și 1996-1998. Acesta a câștigat La Liga de cinci ori, o dată Cupa Spaniei, Liga Campionilor, Supercupa Europei și Supercupa Spaniei. Totodată, bulgarul a obținut Balonul de Aur în anul 1994.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:55 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi Vezi toate știrile
Citește și