Închide meniul

Marco Serra, ”în stare de șoc” după eroarea gravă de arbitraj din AC Milan – Spezia 1-2! Zlatan Ibrahimovic, gest de mare campion

Dragoș Vasile Publicat: 18 ianuarie 2022, 12:42

Marco Serra, ”în stare de șoc” după eroarea gravă de arbitraj din AC Milan – Spezia 1-2! Zlatan Ibrahimovic, gest de mare campion

Marco Serra, ”în stare de șoc” după eroarea gravă de arbitraj din AC Milan – Spezia 1-2

Profimedia

  • Marco Serra, ”în stare de șoc” după eroarea gravă de arbitraj din AC Milan – Spezia 1-2
  • Zlatan Ibrahimovic, gest de mare campion pentru ”centralul” care va fi suspendat drastic

Marco Serra, ”în stare de șoc” după eroarea gravă de arbitraj din AC Milan – Spezia 1-2

Marco Serra a comis o eroare gravă de arbitraj, în urma căreia AC Milan a pierdut meciul cu Spezia, scor 1-2. La final, arbitrul de 39 ani a fost surprins în lacrimi, scrie milannews.it.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arbitrul și-a cerut scuze ”diavolilor roșii” pentru eroare, iar, după fluierul final, Zlatan Ibrahimovic și încă 5 fotbaliști au mers în vestiar, unde l-au consolat pe ”central”, care se afla ”în stare de șoc”, scrie sursa citată.

Pentru că nu a acordat avantaj, comisia de arbitri din Italia (AIA) i-a promis o suspendare de lungă durată lui Serra, potrivit Gazzetta dello Sport. În plus, AIA le-a cerut scuze milanezilor.

Reclamă

Înfrângerea suferită i-a împiedicat pe cei de la Milan să treacă provizoriu pe primul loc în clasament. Acum, Inter Milano conduce ierarhia cu 50 de puncte, două peste Milan, dar şi un meci mai puţin.

Citește și:

Scandal monstru de arbitraj în Serie A

AC Milan a fost învinsă de Spezia, luni seară, pe teren propriu, scor 2-1, în etapa a 22-a din Serie A. Oaspeţii au marcat golul victoriei în minutul 90+6, prin ghanezul Emmanuel Gyasi.

Reclamă

Însă cu patru minute mai devreme, la 1-1, brazilianul Junior Messias a înscris pentru gazde, cu un frumos şut la vinclu din interiorul careului.

Dar centralul Marco Serra a anulat golul, pentru că apucase să fluiere un fault comis de un jucător al oaspeţilor asupra unui fotbalist milanez, cu câteva fracţiuni de secundă înainte. Aşa că, în loc de 2-1, elevii lui Stefano Pioli s-au ales cu o lovitură liberă de la 18 metri, rămasă fără rezultat.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Olivier Giroud pleacă de la AC Milan! Clubul cu care va semna starul naţionalei Franţei
Serie A • 27 mart., 13:24
Olivier Giroud pleacă de la AC Milan! Clubul cu care va semna starul naţionalei Franţei
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor
AntenaPLAY • 22 mart., 10:14
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor: „E aurul Parmei!”
Unde a fost surprins Zlatan Ibrahimovic în timpul calificărilor pentru Marele Premiu de Formula 1™ al Arabiei Saudite
AntenaPLAY • 8 mart., 20:02
Unde a fost surprins Zlatan Ibrahimovic în timpul calificărilor pentru Marele Premiu de Formula 1™ al Arabiei Saudite
AC Milan şi Marseille s-au calificat în optimile Europa League! Freiburg şi Qarabag, finaluri dramatice. Toate rezultatele
Europa League • 23 feb., 0:00
AC Milan şi Marseille s-au calificat în optimile Europa League! Roma s-a impus dramatic cu Feyenoord. Toate rezultatele
AC Milan - Rennes 3-0 şi Feyenoord - AS Roma 1-1! Rezultatele zilei din Europa League şi Conference League
Conference League • 15 feb., 23:58
AC Milan – Rennes 3-0 şi Feyenoord – AS Roma 1-1! Rezultatele zilei din Europa League şi Conference League