Închide meniul

Marius Șumudică l-a sunat pe Fatih Terim. "Mă simt pe jumătate turc, am solicitat cetățenie și pașaport"

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 mai 2020, 6:29

Marius Șumudică l-a sunat pe Fatih Terim. "Mă simt pe jumătate turc, am solicitat cetățenie și pașaport"

Abaca Press / AA

Fatih Terim, sunat de Marius Șumudică

  • Șumudică este în carantină
  • Fatih Terim a fost infectat cu coronavirus
  • Antrenorul lui Galatasaray a fost externat luna trecută

Unul dintre cei mai titrați antrenori din istoria Turciei, Fatih Terim, a fost infectat cu noul coronavirus. A fost internat, dar a reușit să se vindece și s-a întors acasă. Șumudică a anunțat că l-a sunat pe rivalul său de pe banca lui Galatasaray.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică, mesaje de încurajare pentru Fatih Terim

"Am încredere în Ministerul Sănătăţii, în Federaţie, Guvern şi preşedinte. Vor lua cea mai bună decizie şi aceasta va fi, după părerea mea, să continuăm. Atunci când Fatih Terim a fost externat m-am numărat printre cei care l-au sunat. Sunt bucuros că s-a făcut bine. Le doresc tuturor numai bine. 

În acelaşi timp, trebuie să învăţăm să trăim cu acest virus. Evident că vor fi contacte în timpul meciurilor, noi nu jucăm tenis sau șah", a declarat Marius Șumudică pentru beIN SPORTS.

Reclamă

Tehnicianul român se simte excelent în Turcia, acolo unde a pregătit-o și pe Kayserispor.

"Eu deja mă simt pe jumătate turc. Am solicitat cetăţenia și pașaportul. Dacă aş fi stat acasă nu aş fi avut unele probleme, dar mi-am dorit să revin într-o ţară pe care o iubesc şi să termin sezonul", a mai spus Șumudică.

Reclamă

Nou-promovată, echipa lui Șumudică este la jumătatea clasamentului. Gaziantep ocupă locul 9, cu opt etape înainte de final.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:20 EXCLUSIVJuan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali 14:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! 13:20 VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter 1-3 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi
Liga 1 • 12:15
„Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi
Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid
Liga 1 • 11:17
Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă!
Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, după Rapid - Sepsi 0-1
Liga 1 • 8:22
Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții!
Transferul lui Denis Drăguş, în linie dreaptă! S-a ajuns la un acord total
Fotbal extern • 15 apr., 16:54
Transferul lui Denis Drăguş, în linie dreaptă! S-a ajuns la un acord total: „Nu există nici cea mai mică problemă”
Olimpiu Moruțan, pasă de gol spectaculoasă în Ankaragucu - Gaziantep. Cum a reușit să surprindă mijlocașul român.
Fotbal extern • 13 apr., 17:59
Olimpiu Moruțan, pasă de gol spectaculoasă în Ankaragucu – Gaziantep! Și-a servit perfect coechipierul si a uimit pe toată lumea