Închide meniul

Mesaj categoric pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă, după ce Parma a retrogradat: "Nu e bine să rămână! Am jucat acolo, știu ce spun”

Alexandru Ivan Publicat: 7 mai 2021, 16:33 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:58

Mesaj categoric pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă, după ce Parma a retrogradat: "Nu e bine să rămână! Am jucat acolo, știu ce spun”

profimediaimages

Parma a retrogradat în Serie B

  • Parma a retrogradat în Serie B
  • Dennis Man și Valentin Mihăilă, sfătuiți să plece

Parma a retrogradat matematic din Serie A, la capătul unui sezon dezastruos. Echipa lui Man și Mihăilă a reușit doar 3 victorii stagionale, mai puține decât oricare altă echipă. Paul Codrea a jucat aproape toată cariera în Italia, evoluând atât în Serie A, cât și în Serie B. Acesta crede că Man și Mihăila trebuie să plece de la Parma ca să-și continue progresul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man și Valentin Mihăilă, sfătuiți să plece de la Parma

"Spre surprinderea mea, amândoi s-au integrat repede. La Man chiar nu mă așteptăm să o facă, chiar dacă de el îmi plăcea și înainte, are multă calitate. Serie B este un campionat de uzură, nu prea e calitate acolo, nu e bine pentru ei să rămână.

Ar fi bine să plece de la Parma. Serie B e un campionat greu. Am jucat acolo câțiva ani. Multă cantitate, dar nu e calitate, e luptă, e bătaie, iar ei doi nu sunt genul acesta de jucători. Sigur, nu e un capăt de țară să joci în Serie B, dar înseamnă cu totul altceva”, a declarat Codrea pentru Radio Gold FM.

Reclamă

Dennis Man a jucat 14 partide în Serie A pentru Parma, reușind să-și treacă în cont două goluri și un assist. De cealaltă parte, Mihăilă a bifat 16 prezențe în Serie A și una în Cupa Italiei. Românul are, în total, 4 goluri și 2 assist-uri.

Paul Codrea: "Ai noștri se întorc repede acasă"

Paul Codrea s-a arătat dezamăgit de prestațiile românilor din strâinătate. De cele ai multe ori, aceștia revin în Liga 1 ca să-și relanseze cariera, lucru care spera să nu se întâmple și cu Man și Mihăilă.

Reclamă

"Ai noștri, mulți, se întorc repede acasă, pentru că aici sunt ținuți în brațe. Evaluarea o fac cei interesați să-i umfle, ei chiar cred că sunt la acea valoare, iar când se confruntă cu jucători cu adevărat valoroși, au probleme mari. Până să plece, nu dau de greu, sunt protejați", a mai spus Paul Codrea.

Peste 20 de milioane de euro a plătit Parma pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă. Cei doi n-au nicio clauză în contract care să le permită să plece odată ce echipa a retrogradat. 

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes Vezi toate știrile
Pe același subiect
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Dennis Man, după ce a înscris în România - Irlanda de Nord 1-1: "Mi-a lipsit naţionala". Cum l-a descris pe Edi Iordănescu
Echipa naţională • 26 mart., 22:45
Anunţ despre transferul uriaş al lui Dennis Man la Juventus: „A crescut! Sunt convins că se vor face transferuri după EURO!”
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Serie A • 24 mart., 21:16
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Ionel Dănciulescu, cuvinte uriaşe pentru Dennis Man
AntenaPLAY • 23 mart., 17:39
Ionel Dănciulescu, cuvinte uriaşe pentru Dennis Man: „E un jucător complet! Să vorbim la superlativ despre el!”
Dennis Man a anunţat echipa unde va juca în sezonul viitor, după golul cu Irlanda de Nord
AntenaPLAY • 23 mart., 9:22
Dennis Man a anunţat echipa unde va juca în sezonul viitor, după golul cu Irlanda de Nord: „Asta îmi doresc”