Închide meniul

Messi e (aproape) cea mai tare rezervă din istoria Primerei Division! E doar la un gol de Julio Salinas!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 februarie 2021, 12:10

Messi e (aproape) cea mai tare rezervă din istoria Primerei Division! E doar la un gol de Julio Salinas!

Profimediaimages

Messi a văzut prima repriză din tribune. A intrat în locul lui Riqui Puig în 57 și, în 59, a marcat!

Doar două minute i-au trebuit lui Leo Messi pentru a marca golul egalizator în Betis-Barcelona, 2-3, la câteva secunde după ce a intrat pe teren din postura de… rezervă. A fost momentul declanșării ”remontadei” catalane, care a condus cu 2-1, s-a văzut egalată, pentru ca finalmente să reușească trei puncte de aur. Deși pare greu de crezut, argentinianul se află la două lungimi de undă de un record extrem de interesant: poate deveni cea mai prolifică rezervă din istoria Primera Division!!!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform statisticilor, prima poziție în acest clasament este ocupată de Julio Salinas (fost jucător, printre altele, la Athletic Bilbao, Atletico Madrid, FC Barcelona ori Deportivo La Coruna), cu 28 de reușite. Leo a adunat 27, egalându-l pe Oscar de Paula, fostul coleg al lui Gică Craioveanu de la Real Sociedad. Topul este completat de Walter Pandiani, cu 26 de goluri, și de ”Manu” Sarabia, cu 22.

Koeman l-a lăsat pe bancă pe Messi, la partida de pe ”Benito Villamarin”. Argentinianul a intrat la pauză, când gazdele conduceau cu 1-0. A egalat, apoi un autogol i-a adus în avantaj pe catalani. Victor Ruiz și-a răscumpărat greșeala, a făcut 2-2, dar Trincao, cu o reușită superbă, a închis tabela. 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:48 Lamia – PAOK LIVE VIDEO (17:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera Vezi toate știrile
Citește și