Închide meniul

Messi, mai singur ca niciodată! Imaginea serii în Liga Campionilor. Cum a fost surprins starul argentinian

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 15 august 2020, 7:32

Messi, mai singur ca niciodată! Imaginea serii în Liga Campionilor. Cum a fost surprins starul argentinian

Profimediaimages

Lionel Messi a suferit un eşec greu de digerat

Deţinătorul Balonului de Aur a fost surprins într-o ipostază care vorbeşte de la sine, la pauza meciului, când scorul deja era 4-1 pentru Bayern. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dezamăgire uriaşă pentru Lionel Messi

Barca nu mai primise niciodată, în Champions League, patru goluri într-o singură repriză.

Messi a fost filmat stând singur în vestiar, doar cu portarul Ter Stegen în preajmă.

Reclamă

Presiunea a părut prea mare chiar şi pentru umerii argentinianului. Contractul lui Messi expiră vara viitoare şi există numeroase zvonuri cum că acesta va pleca dacă lucrurile nu se schimbă radical pe Camp Nou.

Argentinianul avertiza, după pierderea titlului în La Liga, că "dacă jucăm aşa şi în Liga Campionilor, nu avem nici o şansă".

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult, antrenorul Quique Setien este ca şi plecat de la Barcelona, acesta fiind primul sezon din 2008 şi până în prezent în care gruparea blaugrana nu câştigă nici măcar un trofeu.

Recomandări
  • Barcelona nu mai luase opt goluri, într-un meci, din 1946
  • Messi a fost surprins într-o situaţie inedită la pauza meciului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și