Închide meniul

Mircea Lucescu revine în fotbal! Are oferte de la două cluburi. Unde poate ajunge

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 iunie 2020, 10:58

Mircea Lucescu revine în fotbal! Are oferte de la două cluburi. Unde poate ajunge

Cum l-a refuzat Tiberiu Bălan pe Mircea Lucescu

Hepta

Potrivit ziare.com, Lucescu a primit recent o ofertă de la Sion, formație aflată pe locul 8 în prima ligă din Elveția. Totodată, ”Il Luce” are o propunere pentru un contract și de la o formație din Emiratele Arabe Unite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu confirm, dar nici nu infirm. Unde să plec, nu am avut cum să ies din ţară din cauza carantinei. Acum s-a dat drumul şi vom vedea. Sunt în Bucureşti, mă plimb şi mă bucur de viaţă", a declarat Lucescu, pentru sursa menționată.

Mircea Lucescu s-a înscris în programul DDB

Mircea Lucescu s-a înscris și el ca membru elite în programul „Doar Dinamo București” și a donat bani.

”Il Luce” a donat 1,948 de euro și va primi un card elite de membru. El se alătură unor alte nume pe această listă precum Cristi Borcea, Patrick Borcea, Claudiu Florică, Nicolae Stanciu, Cornel Șfaițer, George Țucudean, Cosmin Moți, Dragoș Grigore, Dorin Rotariu sau Ionuț Nedelcearu. Numele lor vor apărea pe tricoul de joc al lui Dinamo din stagiunea viitoare.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:18 AEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30) în AntenaPLAY! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos (19:30) 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:55 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso Vezi toate știrile
Citește și