Închide meniul

Morata a leșinat după meciul cu Porto. Suferă de citomegalovirus, cu care rămâne infectat pe viață!!!

Antena Sport Publicat: 25 februarie 2021, 11:30

Morata a leșinat după meciul cu Porto. Suferă de citomegalovirus, cu care rămâne infectat pe viață!!!

Profimediaimages

Din decembrie 2020, Morata are grave probleme de sănătate

  • Jucătorul de 29 de ani este împrumutat de la Atletico Madrid
  • La Juventus are 93 de partide și 27 de goluri

”Morata nu este ok, are câteva zile de când nu se simte bine. A avut febră, nu s-a putut recupera. A intrat când a trebuit dar, la final, a fost nevoit să se așeze, era ca și leșinat. S-a simțit rău, era la limită”, a explicat tehnicianul lui Juventus, Andrea Pirlo, situația lui Alvaro Morata.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul spaniol, împrumutat de la Atletico Madrid, a început bine sezonul dar, din decembrie, a scăzut ritmul. Recent, a fost diagnosticat cu citomegalovirus (CMV), o boală ce rămâne în corpul omenesc toată viața. În principiu, se manifestă prin senzații de oboseală, stări de leșin și dureri stomacale, fiind mult mai periculos la femeile însărcinate. Citomegalovirusul face parte din familia herpesurilor, iar 50 la sută din populație îl are, în stare ”latentă”. La un moment dat, se poate activa. 

”În cazul lui Morata, dat, virusul îi crează ceva probleme”, au spus medicii italieni. Alvaro a evoluat, până acum, la Real Madrid, Chelsea, Juventus și Atletico dar, până acum, nu a acuzat probleme de acest tip. A intrat în minutul 63 al partidei cu portughezii, din Liga Campionilor, pierdută de Juve cu 2-1, dar, la final, a leșinat. 

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:39 Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan 14:09 Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai! Care este starea tânărului de 20 de ani 13:27 EXCLUSIV„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB 12:57 A murit Costel Corduneanu! Temutul interlop era internat într-un spital din Târgu Mureş. Motivul decesului 12:50 Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite” 12:03 „Antrenorul de titlu s-a întors la CFR Cluj!” Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu. Când va începe noul mandat 11:43 Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!” 11:23 Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano 10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” 10:37 Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1™: „Nu o să mai fiu aici, oricât de mult mi-ar plăcea”. Ce vrea să încerce Vezi toate știrile
Pe același subiect
Scene incredibile sub ochii lui Alex Dobre în FC Porto - Famalicao! Ce s-a întâmplat în prelungirile partidei de pe "Dragao".
AntenaPLAY • 13 apr., 22:13
Scene incredibile sub ochii lui Alex Dobre în FC Porto – Famalicao! Evanilson a lovit un adversar cu capul în gură! Ce a urmat
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Serie A • 24 mart., 21:16
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Marius Şumudică a anunţat ce va face, după ce a fost demis de la Gaziantep
Fotbal • 6 mart., 21:35
Marius Şumudică a anunţat ce va face, după ce a fost demis de la Gaziantep: „Vreau să mă duc la Porto!”
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 4 martie
Antena Sport Update • 4 mart., 17:17
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 4 martie 2024
Manchester City, victorie uriaşă în derby-ul cu Manchester United
Premier League • 3 mart., 22:27
Manchester City, victorie uriaşă în derby-ul cu Manchester United! Napoli – Juventus 2-1. Spectacol în Europa