Închide meniul

Ne apropiem de normal! Leipzig, prima echipă din Bundesliga ce poate avea fani pe stadion

Gal Dorin Publicat: 2 septembrie 2020, 6:14

Ne apropiem de normal! Leipzig, prima echipă din Bundesliga ce poate avea fani pe stadion

profimediaimages

Trofeul UEFA Champions League

  • Majoritatea meciurilor de fotbal încă se joacă fără spectatori
  • Lepzig a primit acceptul autorităţilor pentru un anumit număr de fani

Clubul din prima ligă a raportat că autorităţile locale le-au permis să permită intrarea a 8500 de oameni, adică 20% din capacitatea întregii arene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leipzig a prezentat un protocol de siguranţă

Decizia nu a fost uşor de obţinut întrucât clubul german a trebuit să prezinte un protocol de siguranţă pentru prevenirea infecţiei cu noul coronavirus.

Mai mult, a ajutat şi numărul extrem de mic de îmbolnăviri din regiune (3.2 la 100.000 de persoane). Mai rămâne şi ca Liga Germană de Fotbal să îşi acorde permisiunea pentru accesul spectatorilor la meci.

Reclamă

Dacă acest lucru se va întâmpla, primul meci ar urma să fie pe 20 septembrie când Leipzig joacă împotriva celor de la Mainz 05.

Leipzig nu este singurul club care pregăteşte reguli de distanţare socială pentru a putea permite accesul spectatorilor la meciuri. 

Reclamă

Totuşi, nivelul de infecţie din unele zone ale Germaniei ar putea să facă acest obiectiv destul de dificil pentru unele echipe.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adi Ilie forţează transferul lui Florinel Coman în Bundesliga
Liga 1 • 1 mart., 15:05
Adi Ilie forţează transferul lui Florinel Coman în Bundesliga: „Peste un milion de euro salariu”. Echipa care îl vrea pe „Mbappe”
Liga Portugal, peste Premier League, La Liga și Serie A
AntenaPLAY • 20 oct., 13:09
Liga Portugal, peste Premier League, La Liga și Serie A! Capitolul la care lusitanii stau mai bine decât marile campionate
Manuel Neuer a revenit la antrenamentele lui Bayern Munchen
Bundesliga • 11 iul., 16:07
Manuel Neuer a revenit la antrenamentele lui Bayern Munchen! Situaţia portarului, în continuare incertă
Raphael Guerreiro a fost prezentat oficial la Bayern Munchen
Bundesliga • 23 iun., 11:53
Raphael Guerreiro a fost prezentat oficial la Bayern Munchen
Bayern Munchen i-a dat afară în ziua în care a câştigat al 11-lea titlu consecutiv!
Bundesliga • 27 mai, 19:10
Bayern Munchen i-a dat afară în ziua în care a câştigat al 11-lea titlu consecutiv! Oliver Kahn şi Hasan Salihamidzic pleacă!