Închide meniul

Nemţii îi pot da fatala lui Şumudică. Transferul definitiv al lui Maxim la Gaziantep, blocat de Mainz

Antena Sport Publicat: 1 august 2020, 11:29

Nemţii îi pot da fatala lui Şumudică. Transferul definitiv al lui Maxim la Gaziantep, blocat de Mainz

Profimedia

Alexandru Maxim

  • Alexandru Maxim a fost împrumutat de Mainz la Gaziantep
  • Şumudică îl doreşte pe internaţionalul român
  • Maxim, blocat de nemţi

Maxim a marcat 7 goluri şi a dat două pase decisive în cele 14 meciuri jucate în Turcia. Şumudică le-a transmis celor din conducerea clubului să forţeze transferul definitiv al internaţionalului român care a fost împrumutat de la Mainz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Numai că mutarea ar putea să fie blocată de nemţi, care cere o sumă peste posibilităţile echipei lui Şumudică, scrius cei de Kicker. Mai mult, internaţionalul român vrea să aibă un salariu comparabil cu cel de la Mainz.

Maxim mai este dorit în Turcia de Antalyaspor, dar şi acest club nu vrea să plătească suma cerută de nemţi. Mainz a plătit 3 milioane de euro în 2017 celor de la Stuttgart pentru Maxim.

Reclamă

Marius Şumudică îl vrea pe Maxim la Gaziantep

Alexandru Maxim este lăudat inclusiv de Marius Şumudică, antrenorul său de la Gaziantep.

"Maxim a fost decisiv inclusiv etapa trecută. Pentru mine şi pentru echipă a fost un mare câştig că l-am luat. Cred că şi lui i-a prins bine, a fost ca un fel de descătuşare. Conducerea este decisă să-l transfere definitiv. Nu e uşor să iei un astfel de fotbalist, dar eu sunt încrezător.

Reclamă

Sunt sigur că Mirel (n.r. Rădoi, selecţionerul României) şi colaboratorii săi ştiu ce a jucat Maxim aici şi este în vederile lor pentru echipa naţională", a declarat Marius Şumudică pentru Digisport.

Maxim are o cotă de piaţă de 1.6 milioane de euro. Cel mai mult a valorat în 2014, când evolua pentru VfB Stuttgart. Atunci era evaluat de Transfermarkt la 7 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
Curg ofertele pentru Denis Drăguş
Fotbal extern • 27 mart., 16:27
Curg ofertele pentru Denis Drăguş! Cinci echipă se luptă pentru semnătura „tricolorului”: „4-5 milioane de euro!”
Marius Şumudică a comparat un jucător de la Rapid cu Thereau
Liga 1 • 24 mart., 18:30
Marius Şumudică a comparat un jucător de la Rapid cu Thereau: „Eu nu am mai văzut așa calitate la un vârf de atac”