Închide meniul

Oferte de ultimă oră pentru Victor Pițurcă. ”E cea mai bună echipă de acolo”

Dan Roșu Publicat: 26 aprilie 2020, 16:35

Oferte de ultimă oră pentru Victor Pițurcă. ”E cea mai bună echipă de acolo”

Sport Pictures / Bogdan Danescu via Hepta

Victor Pițurcă, pregătit să revină în antrenorat

  • Victor Pițurcă are două oferte din zona Golfului
  • Fostul selecționer a antrenat-o ultima oară pe Universitatea Craiova
  • Piți este șocat de pandemia de coronavirus

"A fost o discuţie cu un club din Golf. Am primit două oferte din Kuweit zilele acestea, dar campionatul se va relua foarte târziu, deci nu se pune problema. Nu vreau să vă spun mai multe, e o echipă de acolo, cea mai bună. Nu vreau să spun despre cine este vorba. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Pițurcă are o ofertă din Kuweit

În momentul ăsta nu se pune problema. Au fost şi alte oferte, unele de la echipe pe placul meu, dar nu ne-am înţeles la bani. Dar oferte au fost", a declarat Piţurcă la Realitatea Plus. Fostul selecționer a dezvăluit apoi numele echipei, Kuwait SC. 

Ion Marin este românul care a mai pregătit-o pe Kuwait SC, echipă care și-a trecut în palmares nu mai puțin de 51 de trofee în istorie. 

Reclamă

Totuși, Pițurcă este încă șocat de criza în care ne aflăm. ”De momente de genul acesta nu am mai avut parte niciodată. Eram jucător înaintea finalei de la Sevilla și știți ce s-a întâmplat în Ucraina. Atunci era puțină teamă, dar nu ca acum. Nici informația nu era la ordinea zilei, nu știam exact ce se petrece.

Acum e pandemie, numai în filme s-a întâmplat așa ceva. Am văzut multe filme de genul acesta”, a spus Victor Pițurcă pentru AntenaSport, cu ceva timp în urmă. 

Reclamă

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie!
Diverse • 27 mart., 14:24
FOTO
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie! Decolteul adânc cu care s-a afişat
Pasiunea "secretă" a fiului milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România!
Diverse • 25 mart., 16:59
FOTO
Pasiunea „secretă” a fiului milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România!
Diverse • 20 mart., 22:21
FOTO
Nora milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a avut cea mai „fierbinte” apariţie!
Helmut Duckadam a vorbit despre desfiinţarea secţiei de fotbal la CSA Steaua
Liga 2 • 18 mart., 18:30
„Nu au niciun viitor!” Helmut Duckadam a vorbit despre desfiinţarea secţiei de fotbal la CSA Steaua, după ratarea play-off-ului
Victor Piţurcă, pregătit să ia o decizie radicală după ce CSA Steaua a ratat play-off-ul în Liga 2
Liga 2 • 12 mart., 15:51
„Gloriile au fost minţite!” Victor Piţurcă, pregătit să ia o decizie radicală după ce CSA Steaua a ratat play-off-ul în Liga 2