Închide meniul

Pandemia nu i-a speriat, poliţia i-a arestat. Nouă fani ai lui Liverpool, reţinuţi după ce au sărbătorit în stradă!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 iulie 2020, 13:22

Pandemia nu i-a speriat, poliţia i-a arestat. Nouă fani ai lui Liverpool, reţinuţi după ce au sărbătorit în stradă!

Profimediaimages

Fanii lui Liverpool au sărbătorit în stradă

Poliţia din Merseyside a anunţat că nouă fani au fost arestaţi. Aceştia au sărbătorit la maximum după succcesul Liverpool-Chelsea 5-3, la finalul căruia jucătorii lui Jurgen Klopp au primit medaliile de campioni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

9 fani ai lui Liverpool au fost reţinuţi de poliţişti

"Vreau să le mulţumesc tuturor fanilor care au ascultat sfatul de a rămâne acasă şi de a privi la televizor festivitatea de premiere. Ofiţerii noştri au făcut, în noaptea trecută, nouă arestări în afara stadionului Anfield. Acestea au fost legate de infracţiuni, agresiuni, persoane care erau în stare de ebrietate sau conduceau sub influenţa drogurilor.

Marea majoritate a oamenilor prezenţi s-au comportat normal, iar mulţimea s-a dispersat până la 2 noaptea", a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei din Merseyside, citat de Sky Sports.

"Ar trebui să sărbătorim cu toţii, împreună. Acasă, în siguranţă, să bei ce vrei. Dar trebuie să vă pregătiţi pentru o petrecere. Nu ştiu când va dispărea acest nenorocit de virus, dar atunci vom avea parte de o petrecere, toţi, împreună. Asiguraţi-vă că veţi fi gata atunci! Mulţumesc foarte mult", le-a transmis Klopp fanilor.

Reclamă

Liverpool a câştigat de 19 ori titlul în campionatul Angliei, ultima dată în 1990. Sezonul trecut a ratat incredibil primul loc. A adunat 97 de puncte, dar a avut cu unul mai puţin decât Manchester City.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și