Închide meniul

Performanţă uriaşă pentru Ştefan Radu! Fundaşul român a scris istorie pentru Lazio în partida cu Bayern

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 17 martie 2021, 18:51

Performanţă uriaşă pentru Ştefan Radu! Fundaşul român a scris istorie pentru Lazio în partida cu Bayern

Ştefan Radu

profimediaimages.ro

Pe Allianz Arena, în cea mai importantă competiţie intercluburi a planetei, Ştefan Radu a scris istorie pentru Lazio. Fundaşul român a bifat meciul cu numărul 400 pentru italieni şi mai are nevoie de doar două partide pentru a deveni jucătorul cu cele mai multe prezențe din istoria clubului lazial. În prezent, acest record este deținut de italianul Giuseppe Favalli, cu 401 apariții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ștefan Radu a fost transferat de Lazio de la Dinamo în ianuarie 2008 pentru 4.75 milioane de euro. El a câștigat Cupa și Super Cupa Italiei în trei rânduri alături de formația capitolină.

Fundaşul român a scris istorie şi în campionat. Cu 326 de meciuri, este jucătorul lui Lazio cu cele mai multe prezențe în Serie A. Românul l-a depășit în acest sezon pe Aldo Puccinelli, un fotbalist emblematic pentru Lazio în anii '40 și '50.

Ştefan Radu, tentat să revină la echipa naţională. Jocurile Olimpice, o provocare pentru fundaşul român

Ştefan Radu (34 de ani) s-a retras din echipa naţională în 2013 şi nu a mai acceptat vreo convocare. Chiar dacă toţi selecţionerii au încercat să-l facă să-şi schimbe decizia, fundaşul lui Lazio nu a putut fi înduplecat.

Situaţia s-ar putea schimba, iar Mirel Rădoi şi Adi Mutu pot avea câştig de cauză. Jurnaliştii de la Cittaceleste au dezvăluit că Radu este tentat să joace în tricoul reprezentativei României la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Reclamă

"Cu şapte ani în urmă a fost o despărţire pe care mulţi au considerat-o inexplicabilă. Au fost mulţi care au spus că a avut probleme cu selecţionerul şi cu coechipierii, că a fost influenţat de familie sau că nu a mai fost motivat. Motivaţie care nu i-a lipsit la echipa de club, Lazio, care l-a transformat dintr-un băiat într-o legendă a biancocelestilor.

Totuşi, există o tentaţie pentru jucător să revină la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2021. România s-a calificat prin intermediul Europeanului U21, iar Rădoi poate chema trei jucători de orice vârstă. Ideea de a accepta convocarea este pe placul lui Cristian Săpunaru, Bogdan Stancu şi Ştefan Radu", anunţă sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și