Închide meniul

Plecarea lui Ronaldo a adus haosul. Mărturisirea unui jucător de la Real Madrid. ”Ne lipsesc golurile și caracterul său”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 iunie 2020, 15:07

Plecarea lui Ronaldo a adus haosul. Mărturisirea unui jucător de la Real Madrid. ”Ne lipsesc golurile și caracterul său”

Abaca Press / AA/ABACA via hepta

Plecarea lui Ronaldo a adus haosul. Mărturisirea unui jucător de la Real Madrid. ”Ne lipsesc golurile și caracterul său”

Contribuția protughezului era esențială la clubul din Madrid, iar Modric este de părere că eșecurile din ultimul an au venit fiindcă șefii clubului nu au găsit un înlocuitor pentru Ronaldo. În vestiarul echipei lipsește caracterul starului din Portugalia, dar și golurile sale din La Liga și Liga Campionilor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luka Madrid, despre Cristiano Ronaldo: ”E cel mai bun jucător din istorie”

”Cristiano e cel mai bun jucător din istorie. Ne lipsesc golurile și caracterul său la Real. Ronaldo întotdeauna voia să câștige, el ne motiva și noi imediat reacționam. Este o persoană de nota 10. Are o inimă mare și întotdeauna ne ajută când aveam nevoie”, a spus Modric, pentru Gazzetta dello Sport.

Modric a ajuns la 34 de ani, dar în continuare reprezintă o piesă importantă în angrenajul trupei pregătite de Zinedine Zidane. Croatul ar vrea să își încheie cariera la Real Madrid.

Luka Modric: ”Sunt sigur că mai pot juca la un nivel ridicat”

Luka Modric mai are contract cu Real Madrid până în vara lui 2021. El consideră că mai poate juca la un nivel ridicat, în ciuda vârstei pe care o are.

”Sunt sigur că mai pot juca la un nivel ridicat pentru încă doi ani, apoi vom vedea. Vreau să îmi închei cariera la Real, dar totul depinde de dorința clubului”, a mai spus Modric.

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Gigi Becali şi-a anunţat decizia privind revenirea lui pe stadion! Ce a spus despre meciul în care se va decerna trofeul Ligii 1 15:45 Christian Horner l-a înţepat pe Toto Wolff, după interesul Mercedes pentru Max Verstappen: „Nu cred că piloţii sunt problema lui” 15:33 EXCLUSIVUn atacant care marchează „la foc automat” a fost propus la FCSB! Cât trebuie să plătească Gigi Becali ca să îl transfere 14:41 EXCLUSIVGeorge Puşcaş se va opera! Cât va lipsi atacantul român, după accidentarea suferită în Bari – Pisa 14:36 LPF a anunţat când se va juca Universitatea Craiova – FCSB! Programul etapei a 8-a din play-off/play-out 13:42 FotoReacţia lui Gigi Becali după ce a auzit că Adrian Mititelu Jr e în spital! Ce sfat i-a dat lui Adrian Mititelu legat de fiul lui! 13:00 Gigi Becali a dezvăluit cât va lipsi Vlad Chiricheş după ultima accidentare: „Îmi pare rău de el” 12:39 „De Paşte campion” Reacţia lui Gigi Becali atunci când i s-a atras atenţia că e foarte aproape să se întâmple acest lucru! 12:38 Novak Djokovic a rămas lider în clasamentul ATP! Ce avans are sârbul faţă de Jannik Sinner şi Carlos Alcaraz 12:01 Anunţul lui Gigi Becali despre transferurile lui Louis Munteanu şi Denis Alibec! Câţi bani va investi pentru Liga Campionilor Vezi toate știrile
Citește și