Închide meniul

Răzvan Marin a primit veşti excelente. Anunţul făcut de jurnaliştii din Belgia

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 iulie 2020, 7:55

Răzvan Marin a primit veşti excelente. Anunţul făcut de jurnaliştii din Belgia

Profimediaimages

Ajax s-a hotărât în privinţa lui Răzvan Marin

Jurnaliştii de la Voetbalnieuws anunţă că nu se mai pune problema ca mijlocaşul de 24 de ani să revină în Belgia. Standard Liege şi Antwerp şi-au dorit să îl împrumute pe internaţionalul român, dar negocierile s-au sistat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Marin continuă la Ajax Amsterdam

"În ultimele luni, s-a vorbit mult despre plecarea lui Răzvan Marin de la Ajax. În afară de Antwerp, au fost echipe din Spania şi Italia care şi-au manifestat interesul pentru aducerea românului. Totuşi, Ajax a decis că el nu va pleca.

Transferul lui Hakim Ziyech şi posibila plecare a lui Donny van de Beek ar elibera un loc la mijlocul terenului. Ajax continuă să creadă în Marin", a dezvăluit sursa citată.

Lăncierii au plătit 12.5 milioane de euro pentru a-l aduce pe Marin de la Standard Liege. A fost al treilea cel mai scump jucător vândut de gruparea din Belgia.

Răzvan Marin a jucat numai 10 meciuri în campionatul Olandei. În 5 dintre acestea a fost titular, dar nu a reuşit să înscrie vreun gol. 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş Vezi toate știrile
Citește și