Închide meniul

Reading trece pe modul economic şi aşteaptă oferte pentru George Puşcaş. Salariul românului, greu de suportat!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 iunie 2020, 15:33

Reading trece pe modul economic şi aşteaptă oferte pentru George Puşcaş. Salariul românului, greu de suportat!

Profimediaimages

George Puşcaş, pe picior de plecare de la Reading

Englezii anunţă că orice ofertă venită pentru cei mai buni jucători din lot va fi luată în considerare. Se doreşte reducerea fondului salariilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Puşcaş, cel mai scump jucător din istoria lui Reading

Reading a plătit 8 milioane de euro pentru Puşcaş. Trebuie să îi mai achite lui Inter alte 2 milioane de euro în cazul în care atacantul atinge anumite borne. Pentru a îşi reduce cheltuielile, gruparea din Championship este dispusă să renunţe deja la el. În aceeaşi situaţie mai sunt Liam Moore, John Swift şi Yakou Meite.

"Bineînţeles că pierderea jucătorilor importanţi ar fi o problemă. Ştiu că directorul executiv Nigel Howe încearcă să rezolve în fiecare zi problemele, pentru a fi într-o poziţie bună la începutul sezonului viitor. Cred totuşi că există un pericol real să plece jucătorii pentru care vin oferte corecte. Este o situaţie complicată şi nu pot spune că toată lumea va rămâne", a declarat managerul echipei, Mark Bowen, pentru BerkshireLive.

Puşcaş are un salariu anual de aproximativ 1 milion de euro. Vârful de 24 de ani a înscris 9 goluri în cele 31 de meciuri jucate în Championship.

Pierderile lui Reading au căpătat proporţii după declanşarea pandemiei. Au ajuns de la 21 la 30 de milioane de lire sterline. 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:40 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! Vezi toate știrile
Citește și