Închide meniul

Repriză de coşmar şi record negativ pentru Barcelona. Patru goluri primite în mai puţin de jumătate de oră! Muller, "călăul" catalanilor

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 august 2020, 20:00

Repriză de coşmar şi record negativ pentru Barcelona. Patru goluri primite în mai puţin de jumătate de oră! Muller, "călăul" catalanilor

Profimediaimages

Barcelona a primit patru goluri în prima repriză a meciului cu Bayern

  • Muller a reuşit o "dublă" în prima repriză
  • Defensiva Barcelonei s-a întrecut în erori

Trupa lui Hansi Flick a dominat copios şi a avut nevoie de numai patru minute pentru a deschide scorul. Până în minutul 31, starurile din Bundesliga au mai punctat de trei ori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Thomas Muller, "călăul" Barcelonei

Marcator în startul partidei, Thomas Muller a reuşit "dubla". Atacantul de 30 de ani a devenit astfel jucătorul cu cele mai multe reuşite împotriva Barcelonei, în Liga Campionilor. Vârful lui Bayern a înscris de 6 ori în numai 5 dispute cu gruparea blaugrana şi l-a depăşit la acest capitol pe Andriy Shevchenko (5).

Thomas Muller a ajuns la 23 de goluri înscrise în fazele eliminatorii ale Champions League. Este depăşit numai de Cristiano Ronaldo (67) şi Lionel Messi (47).

Reclamă

Barcelona a înregistrat astfel un record negativ. Pentru prima dată în istoria competiţiei stelelor, vicecampionii Spaniei au încasat 4 goluri într-o singură repriză!

Reclamă

Meciul de la Lisabona, din sferturile de finală, se dispută într-o singură manşă. Câştigătoarea va juca, în semifinale, cu Manchester City sau Olympique Lyon.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea