Închide meniul

Ronald Koeman, anunţ categoric! Cine are ultimul cuvânt de spus în privinţa transferului lui Erling Haaland la Barcelona: "El decide, nu eu!"

Dragoș Vasile Publicat: 4 aprilie 2021, 14:00

Ronald Koeman, anunţ categoric! Cine are ultimul cuvânt de spus în privinţa transferului lui Erling Haaland la Barcelona: "El decide, nu eu!"

profimediaimages.ro

Ronald Koeman, anunţ categoric despre transferul lui Haaland

  • Ce spune Ronald Koeman despre transferul lui Haaland
  • Antrenorul Barcelonei, anunţ categoric

Alf-Inge, tatăl lui Haaland, şi agentul Mino Raiola au pornit în turul Europei pentru a găsi destinaţia ideală pentru vedeta lui Dortmund. Primul oraş în care au fost este Barcelona, motiv pentru care Ronald Koeman a vorbit despre posibilitatea de a îl transfera pe atacantul norvegian în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"După cum am mai spus de săptămâni bune, am folosit pauza internaţională pentru a ne întâlni cu preşedintele şi cu staff-ul. Am vorbit despre acest sezon şi următorul. Aceste discuţii au loc în fiecare club.

Ronald Koeman: "Preşedintele decide pentru că ştie situaţia financiară!"

Nu am de gând să discut despre jucătorii care nu ne aparţin. Nu ştiu dacă putem să semnăm un jucător de top sau nu. Preşedintele decide pentru că el cunoaşte cel mai bine situaţia financiară. Nu sunt eu în măsură să o spun", a declarat Ronald Koeman, potrivit Mundo Deportivo.

Reclamă

Borussia Dortmund i-a setat prețul lui Haaland la 180 de milioane de euro. În 2022, clauza acestuia va scădea la "numai" 75 de milioane. Prin urmare, nemții s-ar putea vedea obligați să renunțe la golgheterul de 20 de ani încă din această vară.

Harry Kane, "bomba" de 100 de milioane de euro a Barcelonei! Catalanii vor să îl lase pe Jose Mourinho fără golgheter

Erling Haaland (20 ani) nu s-a decis încă care este următoarea sa destinaţie, iar Barcelona a pregătit planul B. Harry Kane (27 ani), golgheterul lui Tottenham, este pe lista catalanilor.

Reclamă

Formaţia lui Ronald Koeman este pregătită să îl aducă pe Harry Kane, golgheterul lui Tottenham. Marca anunţă că vârful lui Jose Mourinho îi va costa pe iberici nu mai puţin de 100 de milioane de euro. Motivul? Spurs nu vrea să îşi vândă vedeta, care mai are contract valabil pentru încă trei ani.

"Nu am de gând să intru în acest joc. Sunt concentrat pe ceea ce Kane face când este pe teren. Nu îl vedeţi cum zâmbeşte când joacă? Nu ştiu de transfer, dar ştiu că este un profesionist", a reacţionat Mourinho, după ce a fost întrebat de transfer, potrivit sursei citate.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona
Fotbal extern • 24 mart., 20:41
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona! Anunţul făcut de spanioli
Real Madrid - Manchester City, "şocul" din sferturile Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:37
Real Madrid – Manchester City, „şocul” din sferturile Champions League! Pep Guardiola revine pe Santiago Bernabeu
Erling Haaland a spus cine este cel mai bun jucător din istoria fotbalului
Fotbal extern • 5 mart., 20:36
Erling Haaland a spus cine este cel mai bun jucător din istoria fotbalului: „A câștigat toate trofeele”
Erling Haaland, ratarea carierei, în Manchester City - Manchester United
Premier League • 3 mart., 18:45
Erling Haaland, ratarea carierei, în Manchester City – Manchester United. Cum a trimis din 2 metri