Închide meniul

Samir Nasri, transformare uluitoare la doar o lună de când s-a lăsat de fotbal! Cum arată fostul star de Marseille, Arsenal și City

Antena Sport Publicat: 14 octombrie 2021, 8:45

Samir Nasri, transformare uluitoare la doar o lună de când s-a lăsat de fotbal! Cum arată fostul star de Marseille, Arsenal și City

Samir Nasri s-a retras din fotbal

Hepta

  • Samir Nasri, apariție uluitoare
  • Starul francez s-a lăsat de fotbal

Samir Nasri a apărut cu multe kilograme în plus, iar silueta sa nu amintea de vremurile în care făcea spectacol pe terenul de fotbal. Fanii s-au grăbit și l-au comparat cu Ronaldo, care s-a îngrășat după ce a renunțat să mai joace fotbal. Nasri a participat la un meci demonstrativ, alături de Robert Pires și Didier Drogba.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Samir Nasri s-a retras din fotbal

Samir Nasri, ajuns la 34 de ani, și retras oficial, a povestit amănunte interesante din a sa carieră, ce include echipe precum Marseille, Arsenal, Manchester City, Sevilla, Anderlecht ori West Ham United. Într-un interviu acordat celor de la ”Le Journal du Dimanche”, fotbalistul care a adunat 41 de meciuri pentru naționala Franței, a recunoscut că Jorge Sampaoli a fost antrenorul care i-a dat cea mai mare libertate.

Reclamă

Sampaoli mă dorea atât de tare, încât mi-a spus că dacă vin la el la echipă pot bea, pot ieși în discoteci, pot face ceea ce doresc, iar el mă acoperă. O singură rugăminte avea, să joc bine la finalul săptămânii!” Nasri a mers mai departe: ”Jorge a adăugat că dacă vreu să mă duc să-mi văd familia, în ziua în care nu am meci, o pot face, să stau liniștit, că-mi plimbă el câinele”, a dezvăluit Samir Nasri.

După ce a jucat în Franța și în Anglia, Nasri a ajuns, sub formă de împrumut, la FC Sevilla, în 30 august 2016. Avea să stea doar un sezon în Primera Division, adunând 30 de partide și marcând un gol.

Reclamă

La plecarea de pe pământ andaluz, Nasri s-a apucat de tratament intravenos cu vitamine, 500 de mililitri, la o clinică din Los Angeles. Se alegea cu o suspendare de 18 luni. Apoi aduna opt meciuri în Turcia, șase la West Ham United și alte opt la Anderlecht, decizând să pună capăt carierei.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:03 „E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!” 22:58 Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!” 22:50 Lily Zhang – Eliza Samara, LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la 5:30! Românca luptă pentru optimile WTT Champions Incheon 2024 22:46 Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!” 22:17 Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!” 22:11 Tudor Giurgiu va fi invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE, de la 10:30. Povești de senzație din lumea filmului 21:47 Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!” 21:41 „Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!” 21:27 Bernadette Szocs, „o clasă peste” adversara ei de la WTT Champions Incheon 2024: „Nu m-a interesat pe cine am în faţă” 21:25 Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Fotbal extern • 14 oct., 13:50
Dolofani din toate țările, uniți-vă! Kun Aguero și Nasri au evoluat cu ”boilere”
Fotbal extern • 28 sept., 14:55
”Sampaoli îmi zicea să beau, să ies la discotecă, să fac ce vreau, că mă acoperă el!”